GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası’nda kızlar ödülleri sildi süpürdü

Dilovası 28.05.2020 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda kızlar ödülleri sildi süpürdü

Dilovası Belediyesi tarafından lise öğrencileri için düzenlenen Covid-19 temalı kompozisyon yarışmasında ödülleri kız öğrenciler kazandı. Dilovası Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine uzaktan devam eden öğrencilere katkı sunmak amacıyla ödüllü yarışmalar düzenleyerek öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından 14-16 Mayıs tarihlerinde “Evimiz Okulumuz” sloganı ile Lise 1-2-3 ve 4. Sınıf öğrencilerini kapsayan “Covid19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenler belli oldu. SOSYAL MESAFELİ ÖDÜL TÖRENİ Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmanın sonuçları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmenlerden oluşan jüri tarafından belirlendi. Lise 1,2,3 ve 4. Sınıfların katıldığı yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini önceki gün Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle aldılar. Sosyal mesafenin korunduğu ödül törenine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları, öğrenci ve velileri katıldı. BİLGİSAYAR, TABLET ve CEP TELEFONU KAZANDILAR Törende dereceye giren; Zeynep ÇABUK "Yeni bir Dünya'nın Eşiğinde" eseri ile birinci olurken ödül olarak bilgisayarına kavuştu. ikinci olan Rana YOLERİ "Manevi Tatil Korana" adlın eseri ile Tablet, üçüncü Zehra YİĞİT ise "Umudu Muştulamak" adlı eseri ile Cep Telefonu hediyesini aldı. JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ Jüri tarafından özel ödüle layık gördükleri Pınar TELLİ, Firdevs ELDEN, Emre ELİPEK, Kübra SABE, Elif Şellal YILMAZ, Ceren TANKAŞ, Tuğçe YAZ’a da çeşitli hediyeler verildi. COVİD-19’UN ETKİLERİNİ GÖRMEK İSTEDİK Ödül töreninde konuşan Başkan Şayir,“Koronavirüs salgını sonrası 11 Mart’tan bu yana yaşanan zor süreçte okullarından ayrı kalan öğrencilerimiz için düzenlediğimiz eğitici organizasyonlardan birisi olan “Covid-19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu ödüllü kompozisyon yarışmasına katılım gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bugün yarışmada dereceye giren evlatlarımız ile bir araya gelerek, hak ettikleri hediyelerini kendilerine takdim ettik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada öğrencilerimizle bir araya gelmeye, ‘Yükselen Şehir Dilovası’ için eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Dilovası Belediyesi tarafından lise öğrencileri için düzenlenen Covid-19 temalı kompozisyon yarışmasında ödülleri kız öğrenciler kazandı.

Dilovası Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine uzaktan devam eden öğrencilere katkı sunmak amacıyla ödüllü yarışmalar düzenleyerek öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından 14-16 Mayıs tarihlerinde “Evimiz Okulumuz” sloganı ile Lise 1-2-3 ve 4. Sınıf öğrencilerini kapsayan “Covid19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenler belli oldu.

SOSYAL MESAFELİ ÖDÜL TÖRENİ

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmanın sonuçları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmenlerden oluşan jüri tarafından belirlendi. Lise 1,2,3 ve 4. Sınıfların katıldığı yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini önceki gün Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle aldılar. Sosyal mesafenin korunduğu ödül törenine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları, öğrenci ve velileri katıldı.

BİLGİSAYAR, TABLET ve CEP TELEFONU KAZANDILAR

Törende dereceye giren; Zeynep ÇABUK "Yeni bir Dünya'nın Eşiğinde" eseri ile birinci olurken ödül olarak bilgisayarına kavuştu. ikinci olan Rana YOLERİ "Manevi Tatil Korana" adlın eseri ile Tablet, üçüncü Zehra YİĞİT ise "Umudu Muştulamak" adlı eseri ile Cep Telefonu hediyesini aldı.

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ

Jüri tarafından özel ödüle layık gördükleri Pınar TELLİ, Firdevs ELDEN, Emre ELİPEK, Kübra SABE, Elif Şellal YILMAZ, Ceren TANKAŞ, Tuğçe YAZ’a da çeşitli hediyeler verildi.

COVİD-19’UN ETKİLERİNİ GÖRMEK İSTEDİK

Ödül töreninde konuşan Başkan Şayir,“Koronavirüs salgını sonrası 11 Mart’tan bu yana yaşanan zor süreçte okullarından ayrı kalan öğrencilerimiz için düzenlediğimiz eğitici organizasyonlardan birisi olan “Covid-19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu ödüllü kompozisyon yarışmasına katılım gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bugün yarışmada dereceye giren evlatlarımız ile bir araya gelerek, hak ettikleri hediyelerini kendilerine takdim ettik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada öğrencilerimizle bir araya gelmeye, ‘Yükselen Şehir Dilovası’ için eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.