19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda Kodlama eğitimi verilecek!

Dilovası 30.01.2019 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda Kodlama eğitimi verilecek!

Dilovası’nda Robotik Kodlama eğitimleri için önemli bir adım atıldı. Dilovası Milli Eğitim Müdürlüğü ve MARKA Ajans iş birliğiyle Dilovası’nda Robotik Kodlama eğitimleri verilecek. Gebze ve Darıca’dan sonra Robotik kodlama eğitimi bu kez Darıca’ya gelecek. Dilovası Milli Eğitim tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ( MARKA) tarafından kabul edilen Robotik Ve Kodlama Eğitimi projesinin sözleşme imza törenine Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da katıldı. Balay yaptığı açıklama da “İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzde Projenin hazırlanmasında emeği geçen Proje ekibimize, Proje Sorumlusu Engin Hızlı ya ve Desteklerinden dolayı Marka ya teşekkür ederim....”dedi.

Dilovası’nda Robotik Kodlama eğitimleri için önemli bir adım atıldı. Dilovası Milli Eğitim Müdürlüğü ve MARKA Ajans iş birliğiyle Dilovası’nda Robotik Kodlama eğitimleri verilecek. Gebze ve Darıca’dan sonra Robotik kodlama eğitimi bu kez Darıca’ya gelecek.

Dilovası Milli Eğitim tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ( MARKA) tarafından kabul edilen Robotik Ve Kodlama Eğitimi projesinin sözleşme imza törenine Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da katıldı. Balay yaptığı açıklama da “İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzde Projenin hazırlanmasında emeği geçen Proje ekibimize, Proje Sorumlusu Engin Hızlı ya ve Desteklerinden dolayı Marka ya teşekkür ederim....”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.