Dilovası’nda konteynırlar yenileniyor

Dilovası 08.01.2016 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda konteynırlar yenileniyor

Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki eski ve yıpranmış 200 çöp konteynerlerini yeniliyor. Çalışma kapsamında eski konteynerler toplanarak yenileme atölyesine tekrar kullanılması için revize edilerek depolanıyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "200 konteyner Bakanlık tarafından hibe olarak gönderilmiştir. Dilovası Belediyesi tarafından konteynerler için herhangi bir ücret ödenmedi. Devletimizin bütün imkanlarından ilçe halkımızın faydalanılmakta ve bu doğrultuda başarılı projelere imza atılmaktadır. Dilovası bölgenin en güzel ilçelerinden biri olması için yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Temiz bir şehir için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi."

Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki eski ve yıpranmış 200 çöp konteynerlerini yeniliyor. Çalışma kapsamında eski konteynerler toplanarak yenileme atölyesine tekrar kullanılması için revize edilerek depolanıyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "200 konteyner Bakanlık tarafından hibe olarak gönderilmiştir. Dilovası Belediyesi tarafından konteynerler için herhangi bir ücret ödenmedi. Devletimizin bütün imkanlarından ilçe halkımızın faydalanılmakta ve bu doğrultuda başarılı projelere imza atılmaktadır. Dilovası bölgenin en güzel ilçelerinden biri olması için yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Temiz bir şehir için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.