GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası’nda Koronavirüs’e karşı mücadele sürüyor

Dilovası 22.03.2020 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda Koronavirüs’e karşı mücadele sürüyor

Dilovası Belediyesi ilaçlama ekipleri İlçe genelinde başlattığı Koronavirüs dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in talimatları ile başlatılan, Koronavirüs bulaşıcı hastalığının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak amaçlı tedbirler her geçen gün artarak devam ediyor. EKİP SAYISI ARTARAK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR İlaçlama çalışmalarına iki haftadır aralıksız devam eden Dilovası Belediyesi ekipleri daha güçlü bir şekilde mücadele etmek için ekip sayısını artırarak ilçe genelinde önlemleri sürdürüyor. Belediye görevlileri toplu taşıma araçlarının bekleme durakları, ana caddeler gibi vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan alanları tekrar dezenfekte ederek ilçede önlem alınmayan yer kalmayacak şekilde çalışmalarını sürdürüyor. “TOPLUMA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR” İki haftadır yoğun bir şekilde dezenfekte çalışmalarını takip eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,  “Belediye ekiplerimiz durmaksızın ilçemizin dört bir yanını dezenfekte etmeye devam ediyor. Belediyemiz görevlerini yerine getirirken vatandaşlarımıza da önemli bir görev düşüyor. Bir kez daha buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. “Evinizde kalın” Hem kendinizi hem de yakınlarınızı düşünün ve mecburi olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Kurallara uyalım ve panik yapmadan tedbirli olmaya özen gösterelim. Ekiplerimiz iki haftadır aralıksız İlçemizin her noktasını ilaçlarla dezenfekte ediyorlar. Bu yalnızca belediyemizin değil her bir vatandaşımızın topluma karşı sorumluluğudur” diye konuştu.

Dilovası Belediyesi ilaçlama ekipleri İlçe genelinde başlattığı Koronavirüs dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in talimatları ile başlatılan, Koronavirüs bulaşıcı hastalığının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak amaçlı tedbirler her geçen gün artarak devam ediyor.

EKİP SAYISI ARTARAK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İlaçlama çalışmalarına iki haftadır aralıksız devam eden Dilovası Belediyesi ekipleri daha güçlü bir şekilde mücadele etmek için ekip sayısını artırarak ilçe genelinde önlemleri sürdürüyor. Belediye görevlileri toplu taşıma araçlarının bekleme durakları, ana caddeler gibi vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan alanları tekrar dezenfekte ederek ilçede önlem alınmayan yer kalmayacak şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

“TOPLUMA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR”

İki haftadır yoğun bir şekilde dezenfekte çalışmalarını takip eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,  “Belediye ekiplerimiz durmaksızın ilçemizin dört bir yanını dezenfekte etmeye devam ediyor. Belediyemiz görevlerini yerine getirirken vatandaşlarımıza da önemli bir görev düşüyor. Bir kez daha buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. “Evinizde kalın” Hem kendinizi hem de yakınlarınızı düşünün ve mecburi olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Kurallara uyalım ve panik yapmadan tedbirli olmaya özen gösterelim. Ekiplerimiz iki haftadır aralıksız İlçemizin her noktasını ilaçlarla dezenfekte ediyorlar. Bu yalnızca belediyemizin değil her bir vatandaşımızın topluma karşı sorumluluğudur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.