Dilovası’nda Kutlu Doğum Haftasını kutladı

Dilovası 02.05.2016 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda Kutlu Doğum Haftasını kutladı

Dilovası Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesince düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan Belediye Başkanı Ali Toltar, programın içeriği ve öğrencilerin performansından dolayı teşekkür etti.

Dilovası Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Programına Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Okul Müdürü Özgür Şafak Kaya, okul müdürleri ile veliler ve öğrenciler katıldı.   Düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Özgür Şafak Kaya “ Peygamberimiz;  Hz. Muhammed (SAV) insanlar içinden seçilmiş, inanlara karşı çok şefkatli ve merhametli bir Peygamberdir. Peygamberimiz hayatı boyunca insanları aldatmaya yönelik hiçbir iş yapmamıştır. O hiç yalan söylememiş, insanların mallarına el uzatmamış, haksız yere cana kıymamıştır. Sevgili Peygamberimiz bir hadislerinde bu hususu şöyle dile getirmektedir. "Müslüman, insanların elinden ve dilinden güvende olduğu kimsedir. O’nu anmak için tertiplediğimiz bu program okyanusta damla misali de olsa kalplerimizde manevi bir uyanışın oluşmasına, Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olmasına ve O’nun bize öğrettiği İslamî prensiplerin tüm hücrelerimize kadar hayatımıza aksederek dünya ve ahret mutluluğumuza vesile olması dileklerimi ileterek tüm katılımcılara saygılarımı sunuyorum” dedi. Belediye Başkanı Ali Toltar düzenlenen etkinliğin içeriğinden ve öğrencilerin gösterdikleri performanstan dolayı kutladığını söyleyerek programın düzenlenmesinde emeği geçen  herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından başarılı bir organizasyonla  düzenlenen “Gelin Birlik Olalım” konulu yarışmada dereceye giren Lise ve Ortaokul öğrencilerine ödülleri verildi.  Etkinlik kapsamında Okul öğrencileri ilahiler okudu; ayrıca İslamiyet’in ilk dönemini anlatan oratoryo sahneye koyuldu.
Dilovası Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesince düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan Belediye Başkanı Ali Toltar, programın içeriği ve öğrencilerin performansından dolayı teşekkür etti.

Dilovası Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Programına Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Okul Müdürü Özgür Şafak Kaya, okul müdürleri ile veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Özgür Şafak Kaya “ Peygamberimiz;  Hz. Muhammed (SAV) insanlar içinden seçilmiş, inanlara karşı çok şefkatli ve merhametli bir Peygamberdir. Peygamberimiz hayatı boyunca insanları aldatmaya yönelik hiçbir iş yapmamıştır. O hiç yalan söylememiş, insanların mallarına el uzatmamış, haksız yere cana kıymamıştır. Sevgili Peygamberimiz bir hadislerinde bu hususu şöyle dile getirmektedir. "Müslüman, insanların elinden ve dilinden güvende olduğu kimsedir. O’nu anmak için tertiplediğimiz bu program okyanusta damla misali de olsa kalplerimizde manevi bir uyanışın oluşmasına, Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olmasına ve O’nun bize öğrettiği İslamî prensiplerin tüm hücrelerimize kadar hayatımıza aksederek dünya ve ahret mutluluğumuza vesile olması dileklerimi ileterek tüm katılımcılara saygılarımı sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ali Toltar düzenlenen etkinliğin içeriğinden ve öğrencilerin gösterdikleri performanstan dolayı kutladığını söyleyerek programın düzenlenmesinde emeği geçen  herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından başarılı bir organizasyonla  düzenlenen “Gelin Birlik Olalım” konulu yarışmada dereceye giren Lise ve Ortaokul öğrencilerine ödülleri verildi.  Etkinlik kapsamında Okul öğrencileri ilahiler okudu; ayrıca İslamiyet’in ilk dönemini anlatan oratoryo sahneye koyuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.