Dilovası’nda LGS nasıl olacak?

Dilovası 17.06.2020 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda LGS nasıl olacak?

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için Dilovası’nda alınan önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. LGS için geri sayım başladı. 20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan LGS, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yurt içi ve yurt dışı tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile birinci oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da bu gerçekleştirilecek olan LGS için Dilovası’nda alınan önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.   İŞTE DİLOVASI’NDA ALINAN ÖNLEMLER! LGS için Dilovası’nda alınan önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay; 20 Haziran cumartesi günü LGS sınavı için tüm ortaokullarımızda 234 öğretmenimizle sınava girecek 1300 öğrencimizin güvenle sınavlarını gerçekleştirmeleri için çalışıyoruz. 1- Tüm okullarımız dezenfekte edildi. 2- Sınava girecek öğrencilerimiz için maske, mendil, dezenfekte malzemeleri, görevliler için siperlik maske dezenfekteler okullarda hazır edildi. 3- Sınıflar 20 kişilik olarak mesafe dikkate alınarak düzenlendi. 4- Rahatsız olan öğrenciler için okullarında, eğer covid pozitif tanısı konulan varsa ayrı okulda sınav için ortamlar hazırlandı. Eğer covid pozitif olan öğrenciler varsa hiç çekinmeden okul idaresine ilçe milli eğitimlere bilgi verebilirler. Onlar için ayrı okulda sınav ortamı oluşturulacak ve sınava alınacaklardır. 5- Sınava girecek tüm öğrencilere belediyemiz tarafından kalem silgi açacak ve su ikramı okul girişlerinde yapılacaktır. 6- Velilerimiz okul bahçesinden içeri alınmayacak, kalabalık olmamaları açısından tek veli ile sınav okul bahçesine önünde bekleme yapmadan gitmeye dikkat edilmelidir.   Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için Dilovası’nda alınan önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

LGS için geri sayım başladı. 20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan LGS, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yurt içi ve yurt dışı tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile birinci oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da bu gerçekleştirilecek olan LGS için Dilovası’nda alınan önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

İŞTE DİLOVASI’NDA ALINAN ÖNLEMLER!

LGS için Dilovası’nda alınan önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay;

20 Haziran cumartesi günü LGS sınavı için tüm ortaokullarımızda 234 öğretmenimizle sınava girecek 1300 öğrencimizin güvenle sınavlarını gerçekleştirmeleri için çalışıyoruz.

1- Tüm okullarımız dezenfekte edildi.

2- Sınava girecek öğrencilerimiz için maske, mendil, dezenfekte malzemeleri, görevliler için siperlik maske dezenfekteler okullarda hazır edildi.

3- Sınıflar 20 kişilik olarak mesafe dikkate alınarak düzenlendi.

4- Rahatsız olan öğrenciler için okullarında, eğer covid pozitif tanısı konulan varsa ayrı okulda sınav için ortamlar hazırlandı. Eğer covid pozitif olan öğrenciler varsa hiç çekinmeden okul idaresine ilçe milli eğitimlere bilgi verebilirler. Onlar için ayrı okulda sınav ortamı oluşturulacak ve sınava alınacaklardır.

5- Sınava girecek tüm öğrencilere belediyemiz tarafından kalem silgi açacak ve su ikramı okul girişlerinde yapılacaktır.

6- Velilerimiz okul bahçesinden içeri alınmayacak, kalabalık olmamaları açısından tek veli ile sınav okul bahçesine önünde bekleme yapmadan gitmeye dikkat edilmelidir.

 

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.