19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda Mahalleler Yenileniyor

Dilovası 08.08.2018 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası'nda Mahalleler Yenileniyor

Dilovası Belediyesi, alt yapısı tamamlanmış olan mahalle ve sokaklara asfalt atımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler havaların iyice ısınmasıyla cadde, sokak ve mahallelerde asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor. Asfalt ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalle arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildiği aktarıldı. Fen İşleri ekipleri, alt yapı çalışması tamamlanan Kayapınar Mahallesine asfaltlama çalışması yapıldı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ekiplerin, İlçeyi modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, “Dilovası’nı bambaşka bir görünüme kavuşturacak önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu şebekeleri gibi altyapısı biten Mahallelerde Asfalt çalışmalarımız devam edecek dedi.
Dilovası Belediyesi, alt yapısı tamamlanmış olan mahalle ve sokaklara asfalt atımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler havaların iyice ısınmasıyla cadde, sokak ve mahallelerde asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor. Asfalt ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalle arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildiği aktarıldı. Fen İşleri ekipleri, alt yapı çalışması tamamlanan Kayapınar Mahallesine asfaltlama çalışması yapıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ekiplerin, İlçeyi modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, “Dilovası’nı bambaşka bir görünüme kavuşturacak önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu şebekeleri gibi altyapısı biten Mahallelerde Asfalt çalışmalarımız devam edecek dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.