Dilovası’nda “Mimarsinan Mahallesi Parkı” Açılışa Hazır

Dilovası 14.08.2017 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda “Mimarsinan Mahallesi Parkı” Açılışa Hazır

Dilovası Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımı tamamlanan Mimarsinan Mahallesi Parkı, açılışa hazır hale geldi.

İlçenin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam eden Dilovası Belediyesi, bugüne kadar sosyal yaşam projeleriyle ilgili Mimarsinan Mahallesine park kazandırdı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, şehrin en kalabalık mahallelerinden biri olan Mimarsinan Mahallesi parkının, açılışa hazır hale geldiğini kaydetti. Parkın kısa süre içerisinde eksikliklerinin tamamlanarak, Dilovası halkının hizmetine sunulacağın müjdesini verdi.  “HER MAHALLEMİZE BİR BİR KAZANDIRIYORUZ” Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,"İlçemiz genelinde parklar konusunda hassas bir çalışma içindeyiz. İhtiyaç duyulan mahallelerimizi bir bir tespit ederek, parklarımızı yapıyoruz. İlçemizin her yeri bizim için çok değerli. Bu değerin farkında olarak merkezden başlamak üzere birçok mahallemizde parklar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Gençlerimizin, ailelerimizin ve çocuklarımızın en çok talep ettikleri parkları yapmak bizleri mutlu ediyor. İşte bu parklarımızdan bir tanesi de Mimarsinan Parkı içerisinde dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, oturma alanları, oyun alanları ve yeşilliğiyle mahallelinin merakla beklediği parkımızı bitirmiş durumdayız. İnşallah kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar yaptığımız yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerimizin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir. Çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, çok uzaklara gitmeden Zamanınızı keyifli bir şekilde burada değerlendirebilirsiniz. İlçemize ve Mimarsinan Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Dilovası Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımı tamamlanan Mimarsinan Mahallesi Parkı, açılışa hazır hale geldi.

İlçenin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam eden Dilovası Belediyesi, bugüne kadar sosyal yaşam projeleriyle ilgili Mimarsinan Mahallesine park kazandırdı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, şehrin en kalabalık mahallelerinden biri olan Mimarsinan Mahallesi parkının, açılışa hazır hale geldiğini kaydetti. Parkın kısa süre içerisinde eksikliklerinin tamamlanarak, Dilovası halkının hizmetine sunulacağın müjdesini verdi.

 “HER MAHALLEMİZE BİR BİR KAZANDIRIYORUZ”

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,"İlçemiz genelinde parklar konusunda hassas bir çalışma içindeyiz. İhtiyaç duyulan mahallelerimizi bir bir tespit ederek, parklarımızı yapıyoruz. İlçemizin her yeri bizim için çok değerli. Bu değerin farkında olarak merkezden başlamak üzere birçok mahallemizde parklar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Gençlerimizin, ailelerimizin ve çocuklarımızın en çok talep ettikleri parkları yapmak bizleri mutlu ediyor. İşte bu parklarımızdan bir tanesi de Mimarsinan Parkı içerisinde dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, oturma alanları, oyun alanları ve yeşilliğiyle mahallelinin merakla beklediği parkımızı bitirmiş durumdayız. İnşallah kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar yaptığımız yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerimizin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir. Çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, çok uzaklara gitmeden Zamanınızı keyifli bir şekilde burada değerlendirebilirsiniz. İlçemize ve Mimarsinan Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.