19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda o inşaat başladı..!

Dilovası 12.05.2020 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda o inşaat başladı..!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir seçim beyannamesinde verdiği sözü tutarak anaokulu inşaatına başlandığını duyurdu.  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim beyannamesinde bulunan anaokulu projesinin inşaatı bugün başladı. Ekim ayında Dilovası Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve GEBKİM Vakfı tarafından üçlü protokol imzalanan inşaatın başladığını sosyal medya hesabından duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Müjde Dilovası. Seçim beyannamemizde söz vermiştik. Ve başladık. Çocuklarımızı seviyoruz. Eğitimin önemini biliyoruz. Dilovası’nın eğitimle yükseleceğinin farkındayız. Bu yüzden eğitimle ilgili adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Daha önce Montessori sınıfını ilçemizde açmıştık. Yine 24 sınıflı bir kız meslek lisesinin de temelini attık. Şimdi de ilçemize modern bir anaokulu kazandıracağız” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir seçim beyannamesinde verdiği sözü tutarak anaokulu inşaatına başlandığını duyurdu. 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim beyannamesinde bulunan anaokulu projesinin inşaatı bugün başladı. Ekim ayında Dilovası Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve GEBKİM Vakfı tarafından üçlü protokol imzalanan inşaatın başladığını sosyal medya hesabından duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Müjde Dilovası. Seçim beyannamemizde söz vermiştik. Ve başladık. Çocuklarımızı seviyoruz. Eğitimin önemini biliyoruz. Dilovası’nın eğitimle yükseleceğinin farkındayız. Bu yüzden eğitimle ilgili adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Daha önce Montessori sınıfını ilçemizde açmıştık. Yine 24 sınıflı bir kız meslek lisesinin de temelini attık. Şimdi de ilçemize modern bir anaokulu kazandıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.