19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda okul güvenliği konuşuldu

Dilovası 18.09.2018 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda okul güvenliği konuşuldu

Dilovası Kaymakamı Başkanı Mustafa Asım Alkan başkanlığında okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Dilovası Kaymakamı Başkanı Mustafa Asım Alkan, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve okul müdürleri katıldı. Toplantıda verilen kararda tüm okullara kameralı güvenlik önlemleri alındı. Okul giriş ve çıkışlarında polis ve zabıta destekli alınacak önlemler ve okullarda özel güvenlik personeli bulundurma kararları da toplantıda alınan kararlar arasında yer aldı. Toplantıda bir konuşma yapan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Tüm velilerimiz muhtarlarımız ve paydaşlarımızla birlikte okullarımızın güvenliği için her türlü önlemi alarak çocuklarımız için tedbirleri almaya devam edeceğiz.” dedi. KÜBRA AKABALI  
Dilovası Kaymakamı Başkanı Mustafa Asım Alkan başkanlığında okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Dilovası Kaymakamı Başkanı Mustafa Asım Alkan, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve okul müdürleri katıldı. Toplantıda verilen kararda tüm okullara kameralı güvenlik önlemleri alındı. Okul giriş ve çıkışlarında polis ve zabıta destekli alınacak önlemler ve okullarda özel güvenlik personeli bulundurma kararları da toplantıda alınan kararlar arasında yer aldı. Toplantıda bir konuşma yapan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Tüm velilerimiz muhtarlarımız ve paydaşlarımızla birlikte okullarımızın güvenliği için her türlü önlemi alarak çocuklarımız için tedbirleri almaya devam edeceğiz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.