Dilovası'nda operasyon

Dilovası 11.07.2016 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'nda operasyon

187 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirildi

İstanbul emniyet Müdürlüğü ekipleri Van'dan İstanbul'a TIR'la kaçak sigara getiren şüphelilere yönelik Dilovası'nda operasyon gerçekleştirdi İstanbul emniyet Müdürlüğü ekipleri Van'dan İstanbul'a TIR'la kaçak sigara getiren şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Kameraya yansıyan operasyonda, TIR'da kuyruk yağının arasına gizlemiş 187 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirilirken 9 kişi gözaltına alındı. DİLOVASI'NDA TAKİBE ALDI İstanbul Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'danİstanbul'a kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı istihbaratı üzerine Dilovası'nda şüpheli bir TIR'ı takibe aldı. Ekipler, TIR'ı buluşma noktası olan Bayrampaşa'ya kadar takip etti. Buluşma noktasında durdurulan TIR'ı bekleyen 8 kişi ve şoför gözaltına alındı. TIR'ın dorsesinde yapılan incelemede kuyruk yağlarına sarılarak gizlendiği belirlenen 187 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirildi. SİGARALARA EL KONULDU Operasyonda kaçakçılıkta kullanılan TIR'a ve sigara dağıtımında kullanılan 2 minibüse de el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerin sigara kaçakçılığından çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
187 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirildi

İstanbul emniyet Müdürlüğü ekipleri Van'dan İstanbul'a TIR'la kaçak sigara getiren şüphelilere yönelik Dilovası'nda operasyon gerçekleştirdi İstanbul emniyet Müdürlüğü ekipleri Van'dan İstanbul'a TIR'la kaçak sigara getiren şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Kameraya yansıyan operasyonda, TIR'da kuyruk yağının arasına gizlemiş 187 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirilirken 9 kişi gözaltına alındı.

DİLOVASI'NDA TAKİBE ALDI

İstanbul Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'danİstanbul'a kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı istihbaratı üzerine Dilovası'nda şüpheli bir TIR'ı takibe aldı. Ekipler, TIR'ı buluşma noktası olan Bayrampaşa'ya kadar takip etti. Buluşma noktasında durdurulan TIR'ı bekleyen 8 kişi ve şoför gözaltına alındı. TIR'ın dorsesinde yapılan incelemede kuyruk yağlarına sarılarak gizlendiği belirlenen 187 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirildi.

SİGARALARA EL KONULDU

Operasyonda kaçakçılıkta kullanılan TIR'a ve sigara dağıtımında kullanılan 2 minibüse de el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerin sigara kaçakçılığından çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.