Dilovası'nda operasyon!

Dilovası 09.05.2017 - 01:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası'nda operasyon!

Kocaeli'nin Körfez, Derince, İzmit ve Dilovası ilçeleriyle, Samsun ve Muğla'da 21 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Kocaeli,  Muğla ve  Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 646 uyuşturucu hap, 4 kilo 404 gram esrar, 9,37 gram sentetik kannabinoid ve 3 av tüfeği ele geçirilirken, 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Körfez  Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde  Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen kişilerle ilgili harekete geçti. Bir süre sürdürülen teknik ve fiziki takibin ardından ekipler,  Kocaeli'nin Körfez, Derince,  İzmit ve  Dilovası ilçeleriyle,  Samsun ve  Muğla'da 21 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 646 uyuşturucu hap, 4 kilo 404 gram esrar, 9,37 gram kannabinoid maddesi ve 3 ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken olayla ilgili bir kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Kocaeli'nin Körfez, Derince, İzmit ve Dilovası ilçeleriyle, Samsun ve Muğla'da 21 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Kocaeli,  Muğla ve  Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 646 uyuşturucu hap, 4 kilo 404 gram esrar, 9,37 gram sentetik kannabinoid ve 3 av tüfeği ele geçirilirken, 20 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Körfez  Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde  Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen kişilerle ilgili harekete geçti.

Bir süre sürdürülen teknik ve fiziki takibin ardından ekipler,  Kocaeli'nin Körfez, Derince,  İzmit ve  Dilovası ilçeleriyle,  Samsun ve  Muğla'da 21 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 646 uyuşturucu hap, 4 kilo 404 gram esrar, 9,37 gram kannabinoid maddesi ve 3 ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken olayla ilgili bir kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.