19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda Pastahane ve imalathanelere Sıkı Denetim

Dilovası 06.03.2018 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda Pastahane ve imalathanelere Sıkı Denetim

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçede faaliyet gösteren pastane ve imalathaneleri denetledi.

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçede faaliyet gösteren pastahane ve imalathaneleri denetlendi. Pasta, tatlı, baklava gibi yiyecek imalatı yapan ve bunları satan işyerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığını ve satışların hangi ortamlarda yapıldığına bakan ekipler, iş yerlerinin sağlık karnelerini, iş yeri açma ruhsatlarını ve tatil ruhsatlarını da incelediler. Yapılan üretimlerin hijyen kurallarına uygun olup olmadığı konusuna büyük bir hassasiyet gösteren denetleme ekibi; çalışanların iş önlüğü kullanıp kullanmadıklarına, üretim malzemelerinin tazeliğine, kullanılan yağlara ve son kullanma tarihlerine bakarak Yetkililer; vatandaşların yiyeceklerini hijyen koşullarına uygun ve sağlıklı olarak tüketebilmeleri amacıyla ilçede bulunan bütün imalathanelerin aralıksız denetleneceğini kaydedildi. Dilovası’nı modern ve daha temiz yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek için çalışmalarını sıklaştırdıklarını dile getiren Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar, Hijyen konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Çünkü halka ulaştırılan besinlerin temiz olması, sağlıklarının da iyi olması için en büyük sebeptir dedi. Başkan Toltar, fırın, lokanta ve kasap imalathaneleri gibi alanlarda da sıkça hijyen mevzuat denetimleri yapıyoruz ve uygun olmayan yerleri uyarıyoruz. Aynı hijyeni aksattıkları taktirde, cezai işlem uyguluyoruz” dedi.
Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçede faaliyet gösteren pastane ve imalathaneleri denetledi.

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçede faaliyet gösteren pastahane ve imalathaneleri denetlendi.

Pasta, tatlı, baklava gibi yiyecek imalatı yapan ve bunları satan işyerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığını ve satışların hangi ortamlarda yapıldığına bakan ekipler, iş yerlerinin sağlık karnelerini, iş yeri açma ruhsatlarını ve tatil ruhsatlarını da incelediler. Yapılan üretimlerin hijyen kurallarına uygun olup olmadığı konusuna büyük bir hassasiyet gösteren denetleme ekibi; çalışanların iş önlüğü kullanıp kullanmadıklarına, üretim malzemelerinin tazeliğine, kullanılan yağlara ve son kullanma tarihlerine bakarak Yetkililer; vatandaşların yiyeceklerini hijyen koşullarına uygun ve sağlıklı olarak tüketebilmeleri amacıyla ilçede bulunan bütün imalathanelerin aralıksız denetleneceğini kaydedildi.

Dilovası’nı modern ve daha temiz yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek için çalışmalarını sıklaştırdıklarını dile getiren Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar, Hijyen konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Çünkü halka ulaştırılan besinlerin temiz olması, sağlıklarının da iyi olması için en büyük sebeptir dedi.

Başkan Toltar, fırın, lokanta ve kasap imalathaneleri gibi alanlarda da sıkça hijyen mevzuat denetimleri yapıyoruz ve uygun olmayan yerleri uyarıyoruz. Aynı hijyeni aksattıkları taktirde, cezai işlem uyguluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.