Dilovası'nda Şehit anneleri unutulmadı

Dilovası 11.05.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası'nda Şehit anneleri unutulmadı

Dilovası'ndaki Anneler Günü etkinliğinde şehit anneleri de unutulmadı. Anneler Günü'nde Dilovası'nda oldukça anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun ve Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, Dilovası'nda yaşayan şehit annelerini ziyaret etti. Koronavirüs salgını günlerine denk geldiği için tedbirlerin üst seviyede tutulduğu ziyarette, şehit annelerine günün hatırası olarak küçük bir hediye de verildi. ŞAYİR: ONLAR BU VATANINDA ANNELERİ Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Onlar bizim büyüklerimiz. Onlar bizim annelerimiz. Evlatlarını bu vatan için feda etmiş büyük insanlar onlar. Sadece çocuklarının değil bu vatanın da anneleri onlar. Biz de bugün onları yalnız bırakmak istemedik. Bir ziyaretle gönül hoşluğu olsun istedik. Umarım makbule geçmiştir" şeklinde konuştu.

Dilovası'ndaki Anneler Günü etkinliğinde şehit anneleri de unutulmadı. Anneler Günü'nde Dilovası'nda oldukça anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun ve Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, Dilovası'nda yaşayan şehit annelerini ziyaret etti. Koronavirüs salgını günlerine denk geldiği için tedbirlerin üst seviyede tutulduğu ziyarette, şehit annelerine günün hatırası olarak küçük bir hediye de verildi.

ŞAYİR: ONLAR BU VATANINDA ANNELERİ

Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Onlar bizim büyüklerimiz. Onlar bizim annelerimiz. Evlatlarını bu vatan için feda etmiş büyük insanlar onlar. Sadece çocuklarının değil bu vatanın da anneleri onlar. Biz de bugün onları yalnız bırakmak istemedik. Bir ziyaretle gönül hoşluğu olsun istedik. Umarım makbule geçmiştir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.