Dilovası’nda Sünnet Kayıtları Başladı

Darıca 24.05.2017 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda Sünnet Kayıtları Başladı

Dilovası Belediyesi tarafından ilçedeki sünnet çağına gelmiş çocuklar için geleneksel olarak düzenlenen sünnet kayıtlara başlandı. Bu yıl 250 çocuk sünnet edileceği etkinlik kapsamında kayıtlar 9 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek. Dilovası Belediyesi ve Anadolu Vakfı işbirliği ile yapılacak sünnet Anadolu Sağlık Merkezinde sağlıklı ve modern koşullarda ücretsiz sünnet olurken, Dilovası Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar ve aileleri için hazırlanan sünnet şöleninde çok renkli anlar yaşanacak. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar " Vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını Dilovası Belediyesi olarak karşılamaktan da son derece mutluyuz. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Çocuklarımızın bu anlamlı gününde mutluluklarını paylaşmak için biz vatandaşımızın her zaman yanındayız. Bu etkinliğe katkılarından dolayı Anadolu Vakfı ve Anadolu Sağlık Merkezine teşekkür erdim." dedi. Dilovası Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleni için kayıtları Belediye Kültür Merkezinde alınmaktadır.

Dilovası Belediyesi tarafından ilçedeki sünnet çağına gelmiş çocuklar için geleneksel olarak düzenlenen sünnet kayıtlara başlandı. Bu yıl 250 çocuk sünnet edileceği etkinlik kapsamında kayıtlar 9 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek. Dilovası Belediyesi ve Anadolu Vakfı işbirliği ile yapılacak sünnet Anadolu Sağlık Merkezinde sağlıklı ve modern koşullarda ücretsiz sünnet olurken, Dilovası Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar ve aileleri için hazırlanan sünnet şöleninde çok renkli anlar yaşanacak.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar " Vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını Dilovası Belediyesi olarak karşılamaktan da son derece mutluyuz. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Çocuklarımızın bu anlamlı gününde mutluluklarını paylaşmak için biz vatandaşımızın her zaman yanındayız. Bu etkinliğe katkılarından dolayı Anadolu Vakfı ve Anadolu Sağlık Merkezine teşekkür erdim." dedi. Dilovası Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleni için kayıtları Belediye Kültür Merkezinde alınmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.