Dilovası’nda teknoloji rüzgarı!

Dilovası 07.10.2019 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda teknoloji rüzgarı!

Eğitimde teknoloji odaklı adımların hızlanması ile Dilovası’nda ‘robotik kodlama ve montessori’ sınıfları 6 okulda açıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçim beyannamesinde söz verdiği ‘robotik kodlama ve montessori’ sınıflarının açıldığını duyurdu. Eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Teknolojinin bu denli hızla geliştiği dünyamızda bizim de çağa ayak uydurmamız ve geride kalmamamız şart. Bu nedenle gelişen teknolojinin önemli aşamalarından olan Robotik Kodlama konusunda zaman kaybetme lüksümüz yok. Robotik Kodlama konusunda hevesi, eğilimi ve yeteneği olan öğrencilerimiz bu sınıflarda eğitim alacak. SÖZÜMÜZÜ TUTTUK İnanıyorum ki yarın Türkiye’de, belki dünyada gurur duyulacak proje ve çalışmalara bu sınıfta eğitim alan öğrencilerimiz imza atacak. Bu önemli bir başlangıç bu açıdan. Tek bir öğrencimiz dahi bu başarıya ulaşırsa yapılan çalışma karşılığını bulmuş olacak. Böyle bir çalışmayı nihayete erdirmenin gurunu yaşıyoruz hep beraber. Gebze Bölgesi’nde bu konuda öncü ilçelerden olduğumuz için de ayrıca mutluyuz. Seçim Beyannamemizde taahhüt ettiğimiz,  evlatlarımızın eğitimine büyük katkı sağlayacak,  ‘robotik kodlama ve montessori’ sınıflarımızı 6 okulda hizmete açtık.  Maddi ve manevi olarak katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi. KÜBRA AKABALI
Eğitimde teknoloji odaklı adımların hızlanması ile Dilovası’nda ‘robotik kodlama ve montessori’ sınıfları 6 okulda açıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçim beyannamesinde söz verdiği ‘robotik kodlama ve montessori’ sınıflarının açıldığını duyurdu. Eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Teknolojinin bu denli hızla geliştiği dünyamızda bizim de çağa ayak uydurmamız ve geride kalmamamız şart. Bu nedenle gelişen teknolojinin önemli aşamalarından olan Robotik Kodlama konusunda zaman kaybetme lüksümüz yok. Robotik Kodlama konusunda hevesi, eğilimi ve yeteneği olan öğrencilerimiz bu sınıflarda eğitim alacak.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

İnanıyorum ki yarın Türkiye’de, belki dünyada gurur duyulacak proje ve çalışmalara bu sınıfta eğitim alan öğrencilerimiz imza atacak. Bu önemli bir başlangıç bu açıdan. Tek bir öğrencimiz dahi bu başarıya ulaşırsa yapılan çalışma karşılığını bulmuş olacak. Böyle bir çalışmayı nihayete erdirmenin gurunu yaşıyoruz hep beraber. Gebze Bölgesi’nde bu konuda öncü ilçelerden olduğumuz için de ayrıca mutluyuz. Seçim Beyannamemizde taahhüt ettiğimiz,  evlatlarımızın eğitimine büyük katkı sağlayacak,  ‘robotik kodlama ve montessori’ sınıflarımızı 6 okulda hizmete açtık.  Maddi ve manevi olarak katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.