Dilovası’nda termos ve kağıt bardakla çay servisi

Dilovası 09.06.2020 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda termos ve kağıt bardakla çay servisi

Dilovası Belediyesi’nde, çay servisi, koronavirüs nedeniyle termos ve kağıt bardakla yapılmaya başlandı. Dilovası Belediyesi’nde, koronavirüs tedbirleri kapsamında, çay servisi termos ve kağıt bardakla yapılmaya başlandı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ziyaretçileri de dahil, vatandaşlar ile personel, çaylarını kağıt bardakla içiyor. Belediyedeki birimlere de çay dolu termoslar ve kağıt bardaklar bırakıldı. TEK KULLANIMLIK Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Geleneksel kültürümüzün vazgeçilmesi olan ve gelen misafirlerimizle bir muhabbetin vesilesi olan çay ikram etme zorunluluğunu yine de karşılıyoruz. Özellikle hijyene dikkat ettiğimiz pandemi sürecinde Bilim Kurulu'nun oluşturduğu genel kurallara dikkat etmekle birlikte, gelen misafirlerimize ikram edeceğimiz çay konusunda neler yapabileceğimizi düşündük ve ikramın termosla yapabileceğimiz aklımıza geldi. Fazla temas olmadan tek kullanımlık bardaklarımızla ikramlarımızı sunuyoruz" dedi.  

Dilovası Belediyesi’nde, çay servisi, koronavirüs nedeniyle termos ve kağıt bardakla yapılmaya başlandı.

Dilovası Belediyesi’nde, koronavirüs tedbirleri kapsamında, çay servisi termos ve kağıt bardakla yapılmaya başlandı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ziyaretçileri de dahil, vatandaşlar ile personel, çaylarını kağıt bardakla içiyor. Belediyedeki birimlere de çay dolu termoslar ve kağıt bardaklar bırakıldı.

TEK KULLANIMLIK

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Geleneksel kültürümüzün vazgeçilmesi olan ve gelen misafirlerimizle bir muhabbetin vesilesi olan çay ikram etme zorunluluğunu yine de karşılıyoruz. Özellikle hijyene dikkat ettiğimiz pandemi sürecinde Bilim Kurulu'nun oluşturduğu genel kurallara dikkat etmekle birlikte, gelen misafirlerimize ikram edeceğimiz çay konusunda neler yapabileceğimizi düşündük ve ikramın termosla yapabileceğimiz aklımıza geldi. Fazla temas olmadan tek kullanımlık bardaklarımızla ikramlarımızı sunuyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.