Dilovası’nda Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Başladı

14.01.2016 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Başladı

Dilovası Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçiler için toplu iş görüşmelerinin ilk oturumu yapıldı. 1 Ocak 2016’dan geçerli olacak toplu sözleşmeye 86 kadrolu işçi yararlanacak.

Dilovası Belediyesinde çalışan 86 kadrolu işçi için toplu sözleşme görüşmelerinin ilk oturumu başladı. Belediye Başkanı Ali Toltar’ın katıldığı görüşmelere DİSK Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, İşyeri Baştemsilcisi Osman Turan, YERELSEN Genel Sekreteri Mümtaz Uzun ve diğer yetkililer katıldılar. DİSK Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük yaptığı açıklamada, “uzun yıllardan beridir sendikamızın üyesi olan ve hep birlikte Dilovası halkına hizmet ettiğiniz arkadaşlarımızın emeğini huzur ve mutluluğu olan bu görüşmelerin geçmiş yıllardaki görüşmelerde olduğu gibi bu görüşmelerden hayırlı bur sonucun çıkacağına ümidimiz tamdır. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim dedi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da “Burada uzlaşı ve hoşgörü çerçevesin de hem belediyemizi ve işçilerimizi çalışan kardeşlerimizi en makul en uygun en güzel bir şekilde uzlaşacağız. Herkes iyi niyetli imkan ve bütçe meselesi tabi maliyet çok önemli bizler inandık başkan yardımcılarımız ile istiyoruz ki çalışan kardeşlerimizi ellerinden geldiğince çalışıyorlar. Hayat şartları malum bizde istiyoruz ki daha iyi standartlar da yaşasınlar. Onların durumlarının iyi olması işlerinde daha çok kaliteli olacağının göstergesidir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Dilovası Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçiler için toplu iş görüşmelerinin ilk oturumu yapıldı. 1 Ocak 2016’dan geçerli olacak toplu sözleşmeye 86 kadrolu işçi yararlanacak.

Dilovası Belediyesinde çalışan 86 kadrolu işçi için toplu sözleşme görüşmelerinin ilk oturumu başladı. Belediye Başkanı Ali Toltar’ın katıldığı görüşmelere DİSK Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, İşyeri Baştemsilcisi Osman Turan, YERELSEN Genel Sekreteri Mümtaz Uzun ve diğer yetkililer katıldılar.

DİSK Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük yaptığı açıklamada, “uzun yıllardan beridir sendikamızın üyesi olan ve hep birlikte Dilovası halkına hizmet ettiğiniz arkadaşlarımızın emeğini huzur ve mutluluğu olan bu görüşmelerin geçmiş yıllardaki görüşmelerde olduğu gibi bu görüşmelerden hayırlı bur sonucun çıkacağına ümidimiz tamdır. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da “Burada uzlaşı ve hoşgörü çerçevesin de hem belediyemizi ve işçilerimizi çalışan kardeşlerimizi en makul en uygun en güzel bir şekilde uzlaşacağız. Herkes iyi niyetli imkan ve bütçe meselesi tabi maliyet çok önemli bizler inandık başkan yardımcılarımız ile istiyoruz ki çalışan kardeşlerimizi ellerinden geldiğince çalışıyorlar. Hayat şartları malum bizde istiyoruz ki daha iyi standartlar da yaşasınlar. Onların durumlarının iyi olması işlerinde daha çok kaliteli olacağının göstergesidir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.