Dilovası’nda Ücretsiz Hasta Nakil Hizmeti başladı

Dilovası 24.10.2017 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda Ücretsiz Hasta Nakil Hizmeti başladı

Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde olan Hasta Nakil Aracıyla hastalara hizmet veriyor.

Dilovası İlçe sınırları içerisinde ikamet eden ve aynı zamanda tedavileri için sağlık kurum ve kuruluşlarına ulaşımlarını tek başlarına yapamayacak durumda olan engelli, yatalak, yaşlı vatandaşlarımıza sunulan hasta nakil hizmeti sosyal belediyeciliğin ilkelerini taşıyan bir hizmettir. "BELEDİYEMİZ HASTA NAKİL HİZMETİ SUNUYOR" Vatandaşların tek bir telefon ile bu hizmetten faydalanabileceklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Hasta Nakil Aracına gereksinimi olan vatandaşlarımız, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzü 754 88 88 numarasından arayarak bize ulaşabiliyorlar. Randevu verilen hastaları, ambulanslarımızla belirlenen gün içerisinde evlerinden hastaneye taşıyoruz. Hastaneden taburcu olan vatandaşlarımızı ise evlerimize bırakıyoruz. İlgili birim tarafından hastanın genel değerlendirmesi yapıldıktan sonra Hasta Nakil Aracımızla hastaneye sevkini gerçekleştiriyoruz. Acil hizmet gereksinimi olan hastalarımızı ise hızlı bir şekilde 112 ambulans hizmetlerine yönlendiriyoruz. Bu tamamıyla belediyemizin vatandaşlarına vermiş olduğu ücretsiz bir sağlık hizmetidir” diye konuştu.
Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde olan Hasta Nakil Aracıyla hastalara hizmet veriyor.

Dilovası İlçe sınırları içerisinde ikamet eden ve aynı zamanda tedavileri için sağlık kurum ve kuruluşlarına ulaşımlarını tek başlarına yapamayacak durumda olan engelli, yatalak, yaşlı vatandaşlarımıza sunulan hasta nakil hizmeti sosyal belediyeciliğin ilkelerini taşıyan bir hizmettir.

"BELEDİYEMİZ HASTA NAKİL HİZMETİ SUNUYOR"

Vatandaşların tek bir telefon ile bu hizmetten faydalanabileceklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Hasta Nakil Aracına gereksinimi olan vatandaşlarımız, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzü 754 88 88 numarasından arayarak bize ulaşabiliyorlar. Randevu verilen hastaları, ambulanslarımızla belirlenen gün içerisinde evlerinden hastaneye taşıyoruz. Hastaneden taburcu olan vatandaşlarımızı ise evlerimize bırakıyoruz. İlgili birim tarafından hastanın genel değerlendirmesi yapıldıktan sonra Hasta Nakil Aracımızla hastaneye sevkini gerçekleştiriyoruz. Acil hizmet gereksinimi olan hastalarımızı ise hızlı bir şekilde 112 ambulans hizmetlerine yönlendiriyoruz. Bu tamamıyla belediyemizin vatandaşlarına vermiş olduğu ücretsiz bir sağlık hizmetidir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.