19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda uyuşturucu can aldı

30.11.2015 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'nda uyuşturucu can aldı

Dilovası’nda bir metruk binada uyuşturucu kullandığı söylenen genç ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre: Olay bugün öğlen saatlerinde Dilovası Polisan Liman’ı yakınlarında bulunan bir metruk binada meydana geldi.Henüz ismi belirlenemeyen Ukrayna uyruklu erkek vatandaş boş inşaatta ölü olarak bulundu.Daha sonra olay yerine gelen savcı tarafından incelenen şahsın cansız bedeni morga kaldırıldı.Ayrıca yabancı uyruklu kişinin  uyuşturucu kullanıp hayatını kaybettiği de bir diğer bilgiler arasında.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Kulis Haber)
Dilovası’nda bir metruk binada uyuşturucu kullandığı söylenen genç ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre: Olay bugün öğlen saatlerinde Dilovası Polisan Liman’ı yakınlarında bulunan bir metruk binada meydana geldi.Henüz ismi belirlenemeyen Ukrayna uyruklu erkek vatandaş boş inşaatta ölü olarak bulundu.Daha sonra olay yerine gelen savcı tarafından incelenen şahsın cansız bedeni morga kaldırıldı.Ayrıca yabancı uyruklu kişinin  uyuşturucu kullanıp hayatını kaybettiği de bir diğer bilgiler arasında.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(Kulis Haber)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.