19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda vurulmadık kapı, dokunmadık yürek bırakılmıyor!

Dilovası 28.04.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda vurulmadık kapı, dokunmadık yürek bırakılmıyor!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında topyekûn yardım seferberliği başlatan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçedeki tüm hanelere yardım kolisi dağıtmaya aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede bir ilke imza atarak hem koronavirüs salgınıyla mücadele, hemde Ramazan ayı nedeniyle ilçede ki tüm hanelere gıda yardımı çalışmasını tüm hızıyla devam ettiriyor. SEFERBERLİK BAŞLATTI Dilovası Belediyesi’nin yaklaşık 10 gün önce başlattığı yardım ve dayanışma seferberliği kapsamında gıda kolileri ile patates-soğan paketleri Vefa Destek Grubu ve belediye personellerinden oluşan ekipler tarafından gece-gündüz demeden vatandaşlara ulaştırılıyor. SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYOR Tam kadro sahaya inen Vefa Destek Grubu ve Dilovası Belediyesi personeline zaman zaman Başkan Şayir’de eşlik ediyor. İlçede sosyal belediyecilik örneği sergileyerek yardıma muhtaç, gelir durumu düşük aileler başta olmak üzere, tüm vatandaşlara kendi elleriyle gıda yardımı ulaştıran Başkan Şayir, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. Başkan Şayir ziyaret ettiği evlerde vatandaşlar ile sohbet ederek, evlerinde kalmalarını ve kendilerinin her zaman yanlarında olduklarını hatırlattı.  

Koronavirüs ile mücadele kapsamında topyekûn yardım seferberliği başlatan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçedeki tüm hanelere yardım kolisi dağıtmaya aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede bir ilke imza atarak hem koronavirüs salgınıyla mücadele, hemde Ramazan ayı nedeniyle ilçede ki tüm hanelere gıda yardımı çalışmasını tüm hızıyla devam ettiriyor.

SEFERBERLİK BAŞLATTI

Dilovası Belediyesi’nin yaklaşık 10 gün önce başlattığı yardım ve dayanışma seferberliği kapsamında gıda kolileri ile patates-soğan paketleri Vefa Destek Grubu ve belediye personellerinden oluşan ekipler tarafından gece-gündüz demeden vatandaşlara ulaştırılıyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYOR

Tam kadro sahaya inen Vefa Destek Grubu ve Dilovası Belediyesi personeline zaman zaman Başkan Şayir’de eşlik ediyor. İlçede sosyal belediyecilik örneği sergileyerek yardıma muhtaç, gelir durumu düşük aileler başta olmak üzere, tüm vatandaşlara kendi elleriyle gıda yardımı ulaştıran Başkan Şayir, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. Başkan Şayir ziyaret ettiği evlerde vatandaşlar ile sohbet ederek, evlerinde kalmalarını ve kendilerinin her zaman yanlarında olduklarını hatırlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.