Dilovası'nda Yeni Başkan AK

Dilovası 23.05.2017 - 22:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası'nda Yeni Başkan AK

Dilovası Giresunlular Derneği’nin olağan kongresi geçtiğimiz hafta sonunda yapıldı

Dernek merkezindeki genel kurula üyelerin yoğun ilgisi dikkat çekti. 1996 yılında kurulan ve geçen sürede yapılan çalışmaları ile dikkat çeken derneğin yeni başkanı Süleyman Ak oldu. Üyelerin desteği ile başkanlığa getirilen Ak, destekleri için tüm üyelere teşekkür etti. Bu arada eski başkan Şükrü Yılamaz ise Denetleme Kurulu üyesi olarak dernek çalışmalarına destek verecek.   YÖNETİM KURULU Süleyman AK (Başkan) Turan YILMAZ Murat KARAMAN Cafer AKOĞUL Salih ARSLAN Hayati AK Aslan SAZAK Tercan TİRSİ Şerif PARLAK Murat TAMCI Enes BULAN
Dilovası Giresunlular Derneği’nin olağan kongresi geçtiğimiz hafta sonunda yapıldı

Dernek merkezindeki genel kurula üyelerin yoğun ilgisi dikkat çekti. 1996 yılında kurulan ve geçen sürede yapılan çalışmaları ile dikkat çeken derneğin yeni başkanı Süleyman Ak oldu. Üyelerin desteği ile başkanlığa getirilen Ak, destekleri için tüm üyelere teşekkür etti. Bu arada eski başkan Şükrü Yılamaz ise Denetleme Kurulu üyesi olarak dernek çalışmalarına destek verecek.

 

YÖNETİM KURULU

Süleyman AK (Başkan)

Turan YILMAZ

Murat KARAMAN

Cafer AKOĞUL
Salih ARSLAN

Hayati AK

Aslan SAZAK

Tercan TİRSİ

Şerif PARLAK

Murat TAMCI

Enes BULAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.