19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Dilovası’nda yerleşemeyen öğrenci kalmayacak!”

Dilovası 25.07.2019 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Dilovası’nda yerleşemeyen öğrenci kalmayacak!”

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay Liselere Geçiş Sistemi’nde açıkta 19 öğrenci kaldığını ancak son nakil süreçlerinden sonra açıkta öğrenci kalmayacağını belirtti. Balay yaptığı açıklamada, “LGS Yerleştirmeleri sonuçlarına göre ilçemizde yerleştirme başvurusunda bulunan 760 öğrencimizden 90’ı merkezi sınavla öğrenci alan okullara yerleşirken, 651 öğrencimiz de adrese dayalı yerleşmeye göre okullarımızdaki idarecilerimiz ve rehber öğretmenlerimizin tercih destek rehberlikleri neticesinde okullara yerleşerek kayıt olmuşlardır. Şu anda 19 öğrencimiz hiçbir tercihine yerleşememiş gözükmektedir. TERCİH ETTİKLERİ LİSEDE OKUYACAKLAR 29 Temmuz-2 Ağustos arası okullar arası nakil ve yerleşme süreci başlayacaktır. Bu nakil sürecinden sonra da yerleşemeyen öğrenci kalırsa ilçe yerleştirme komisyonu tarafından okullarımızdaki boş kontenjanlara yerleştirilecek. Tüm öğrencilerimiz mutlaka okullara yerleştirilecek ve eğitimlerine tercih ettikleri liselerinde başlayacaklardır. Bu konudaki her türlü bilgi ve destek için okullarımız ile ilçe milli eğitim müdürlüğümüze telefonla veya bizzat gelerek ulaşabilir ve yardım alabilirsiniz” dedi. KÜBRA AKABALI

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay Liselere Geçiş Sistemi’nde açıkta 19 öğrenci kaldığını ancak son nakil süreçlerinden sonra açıkta öğrenci kalmayacağını belirtti. Balay yaptığı açıklamada, “LGS Yerleştirmeleri sonuçlarına göre ilçemizde yerleştirme başvurusunda bulunan 760 öğrencimizden 90’ı merkezi sınavla öğrenci alan okullara yerleşirken, 651 öğrencimiz de adrese dayalı yerleşmeye göre okullarımızdaki idarecilerimiz ve rehber öğretmenlerimizin tercih destek rehberlikleri neticesinde okullara yerleşerek kayıt olmuşlardır. Şu anda 19 öğrencimiz hiçbir tercihine yerleşememiş gözükmektedir.

TERCİH ETTİKLERİ LİSEDE OKUYACAKLAR

29 Temmuz-2 Ağustos arası okullar arası nakil ve yerleşme süreci başlayacaktır. Bu nakil sürecinden sonra da yerleşemeyen öğrenci kalırsa ilçe yerleştirme komisyonu tarafından okullarımızdaki boş kontenjanlara yerleştirilecek. Tüm öğrencilerimiz mutlaka okullara yerleştirilecek ve eğitimlerine tercih ettikleri liselerinde başlayacaklardır. Bu konudaki her türlü bilgi ve destek için okullarımız ile ilçe milli eğitim müdürlüğümüze telefonla veya bizzat gelerek ulaşabilir ve yardım alabilirsiniz” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.