Dilovası’ndaki balıkçı barınağında sona doğru

Dilovası 05.01.2016 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’ndaki balıkçı barınağında sona doğru

Dilovası’nda balıkçı barınağındaki çalışmalar,  Dilovası Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmasıyla sona yaklaşıldı. Dilovası Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Diliskelesi mahallesinde bulunan ve eski balıkçı barınağı olarak bilinen alanın, yeniden yapım ve düzenleme çalışmalarında çevre düzenlemesi çalışmaları son aşamaya geldi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla çalışmalarına devam eden  başlayan ekipler, Diliskelesi balıkçı barınağının yapılarak ilçe halkının istifadesine sunulması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yaklaşık 1000 m2 alan üzerine kurulan balıkçılar barınağında tekneler için alan ve lokal binası yapıldı. Amatör balıkçıların teknelerini güvenli bir şekilde bağlayacakları ve balıkçıların da ihtiyaçlarını giderecek şekilde donatılacak olan balıkçılar barınağında düzeltme ve tesviye işleri tamamlanarak hizmete girecek.

Dilovası’nda balıkçı barınağındaki çalışmalar,  Dilovası Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmasıyla sona yaklaşıldı. Dilovası Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Diliskelesi mahallesinde bulunan ve eski balıkçı barınağı olarak bilinen alanın, yeniden yapım ve düzenleme çalışmalarında çevre düzenlemesi çalışmaları son aşamaya geldi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla çalışmalarına devam eden  başlayan ekipler, Diliskelesi balıkçı barınağının yapılarak ilçe halkının istifadesine sunulması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yaklaşık 1000 m2 alan üzerine kurulan balıkçılar barınağında tekneler için alan ve lokal binası yapıldı. Amatör balıkçıların teknelerini güvenli bir şekilde bağlayacakları ve balıkçıların da ihtiyaçlarını giderecek şekilde donatılacak olan balıkçılar barınağında düzeltme ve tesviye işleri tamamlanarak hizmete girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.