GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası'ndaki Çapa Restaurant'tan Halep seferberliği!

Dilovası 17.12.2016 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'ndaki Çapa Restaurant'tan Halep seferberliği!

Dilovası Tavşancıl sahilinde bulunan bir otelin işletmecileri Ziya Çekem ve Nihat Hancı, 1 haftalık gelirlerini Halep mağdurlarına bağışlayacak.

D-100 karayolundan Halep’e giden yardım konvoyunu görerek kendilerinin de savaşta mağdur olan Müslümanlara yardım etmeleri gerektiğini fikrinden yola çıkan işletmeciler Kızılay ile irtibata geçti. Kızılay yetkilileriyle görüşen otel işletmecileri 19-26 Aralık tarihleri arasında elde ettikleri geliri Halep mağdurlarına gönderme kararı aldılar.         SOSYAL MEDYADAN BİZE ULAŞIN Yardım kampanyası hakkında bilgi veren otel işletmecisi Ziya Çekem, “Sabah işletmemizin önünden geçen yardım konvoylarını görünce, bizim de yardım kampanyası için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük. Bu fikirle yola çıkarak elimizden geldiği kadar yardım toplayabilmek adına bu kampanyayı başlattık. Dileğimiz başlattığımız kampanyaya tüm otel işletmeleri ve restoranların destek vermesi. İnşallah kampanyamızda beklediğimiz rakamların üzerinde bir yardımla Halep mağdurlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluruz” dedi. Son olarak diğer otel işletmelerinden destek beklediklerini belirten Çekem, destek vermek isteyen işletmelerin sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.
Dilovası Tavşancıl sahilinde bulunan bir otelin işletmecileri Ziya Çekem ve Nihat Hancı, 1 haftalık gelirlerini Halep mağdurlarına bağışlayacak.
D-100 karayolundan Halep’e giden yardım konvoyunu görerek kendilerinin de savaşta mağdur olan Müslümanlara yardım etmeleri gerektiğini fikrinden yola çıkan işletmeciler Kızılay ile irtibata geçti. Kızılay yetkilileriyle görüşen otel işletmecileri 19-26 Aralık tarihleri arasında elde ettikleri geliri Halep mağdurlarına gönderme kararı aldılar.

 

 

 

 

SOSYAL MEDYADAN BİZE ULAŞIN

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren otel işletmecisi Ziya Çekem, “Sabah işletmemizin önünden geçen yardım konvoylarını görünce, bizim de yardım kampanyası için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük. Bu fikirle yola çıkarak elimizden geldiği kadar yardım toplayabilmek adına bu kampanyayı başlattık. Dileğimiz başlattığımız kampanyaya tüm otel işletmeleri ve restoranların destek vermesi. İnşallah kampanyamızda beklediğimiz rakamların üzerinde bir yardımla Halep mağdurlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluruz” dedi. Son olarak diğer otel işletmelerinden destek beklediklerini belirten Çekem, destek vermek isteyen işletmelerin sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.