19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’ndaki Öğrencilere İstanbul Gezisi

Dilovası 25.01.2016 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’ndaki Öğrencilere İstanbul Gezisi

Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla Belediye, İlçe Milli Eğitim ve Çolakoğlu Metalurji Fabrikası ilçedeki öğrencileri yönelik “Eğitim Dostları Gezisi” projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında ilçedeki okullarda öğrenim gören 4.sınıf ve 8.sınıf öğrencileri İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezdirilerek rehber eşliğinde bilgiler aldılar. Lise son sınıfı öğrencileri için planlanan Bursa gezisi yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Dilovası’nda Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çolakoğlu Fabrikası işbirliğiyle ilçedeki ilkokul 4, ortaokul 8 öğrencilerine İstanbul’un tarihi yerlerine gezdirilerek öğrencilere bir nevi karne hediyesi verildi. Sabah Belediye önünde hareket  araçlarla  rehber öğretmenleri  ile hareket eden öğrenciler akşama kadar güzel bir gün geçirmenin tadını çıkardılar. Dilovası Belediyesinin öncülüğünde yarıyıl tatili öncesi  İstanbul´da ki tarihi yerler ve müzeler gezdirilmesi öğrenciler ile veliler arasında büyük memnuniyet oluşturdu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, çocuklara bir nevi karne armağanı verdiklerini belirterek ´ Bugüne kadar İstanbul´u gezme imkanı bulamamış öğrencilerimiz ilk kez tarihi yarımadayı gezdikleri gibi bir çok tarihi mekanı görme fırsatı da bulmuş oluyor. Tarih ve turizm yönüyle kitaplardan okudukları İstanbul´u gezme ve inceleme imkanı bulsunlar istedik. Bu uygulamayı her yıl tekrarlamak istiyoruz´ dedi 
Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla Belediye, İlçe Milli Eğitim ve Çolakoğlu Metalurji Fabrikası ilçedeki öğrencileri yönelik “Eğitim Dostları Gezisi” projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında ilçedeki okullarda öğrenim gören 4.sınıf ve 8.sınıf öğrencileri İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezdirilerek rehber eşliğinde bilgiler aldılar. Lise son sınıfı öğrencileri için planlanan Bursa gezisi yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Dilovası’nda Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çolakoğlu Fabrikası işbirliğiyle ilçedeki ilkokul 4, ortaokul 8 öğrencilerine İstanbul’un tarihi yerlerine gezdirilerek öğrencilere bir nevi karne hediyesi verildi. Sabah Belediye önünde hareket  araçlarla  rehber öğretmenleri  ile hareket eden öğrenciler akşama kadar güzel bir gün geçirmenin tadını çıkardılar.

Dilovası Belediyesinin öncülüğünde yarıyıl tatili öncesi  İstanbul´da ki tarihi yerler ve müzeler gezdirilmesi öğrenciler ile veliler arasında büyük memnuniyet oluşturdu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, çocuklara bir nevi karne armağanı verdiklerini belirterek ´ Bugüne kadar İstanbul´u gezme imkanı bulamamış öğrencilerimiz ilk kez tarihi yarımadayı gezdikleri gibi bir çok tarihi mekanı görme fırsatı da bulmuş oluyor. Tarih ve turizm yönüyle kitaplardan okudukları İstanbul´u gezme ve inceleme imkanı bulsunlar istedik. Bu uygulamayı her yıl tekrarlamak istiyoruz´ dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.