Dilovası’ndan Ankara çıkarması!

Dilovası 01.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’ndan Ankara çıkarması!

AK Parti Dilovası ilçe Teşkilatı, Ankara’ya çıkarma yaptı.

 AK Parti Dilovası ilçe Teşkilatı, Ankara’ya çıkarma yaptı. Geçtiğimiz ay yapılan kongreyle yeni yönetimini belirleyen Dilovası ilçe Teşkilatı, bugün Ankara’da yapılan AK Parti Grup toplantısına iştirak etti. Belediye başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ekibi, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantını takip etti. Dilovası heyetine Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu yakın ilgi göstererek, eşlik etti. Binali Yıldırım’ın grup toplantısını takip eden partililer, daha sonra Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Işık, Dilovası’nı ağırladı! Öte yandan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Dilovası Teşkilatı’nı ağırladı. Kongreyle oluşan yeni AK Parti Dilovası Teşkilatı, önceki gün Ankara’ya giderek, AK Parti Grup toplantısına konuk olmuştu. Toplantı sonrası Ankara’da temaslarda bulunan Dilovası Teşkilatı, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın konuğu oldu. Teşkilatçılıktan gelen ve Parti teşkilatlarını hiç bir zaman ihmal etmeyen Başbakan Yardımcısı Işık, diğer İlçe teşkilatlarını olduğu gibi Dilovası’nı da ağırladı. İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Belediye başkanı Ali Toltar’dan ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Işık, Merkezi hükümet olarak gereken her türlü desteğe vermeye devam edeceklerini söyledi. Gerek Merkezi Hükümet gerekse yerel yönetimler olarak Dilovası’nda çok önemli yatırımlara imza attıklarını ifade eden Işık, Kocaeli’nin her noktasına büyük önem verdiklerini vurguladı. 
AK Parti Dilovası ilçe Teşkilatı, Ankara’ya çıkarma yaptı.

 AK Parti Dilovası ilçe Teşkilatı, Ankara’ya çıkarma yaptı. Geçtiğimiz ay yapılan kongreyle yeni yönetimini belirleyen Dilovası ilçe Teşkilatı, bugün Ankara’da yapılan AK Parti Grup toplantısına iştirak etti. Belediye başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ekibi, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantını takip etti. Dilovası heyetine Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu yakın ilgi göstererek, eşlik etti. Binali Yıldırım’ın grup toplantısını takip eden partililer, daha sonra Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Işık, Dilovası’nı ağırladı!

Öte yandan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Dilovası Teşkilatı’nı ağırladı. Kongreyle oluşan yeni AK Parti Dilovası Teşkilatı, önceki gün Ankara’ya giderek, AK Parti Grup toplantısına konuk olmuştu. Toplantı sonrası Ankara’da temaslarda bulunan Dilovası Teşkilatı, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın konuğu oldu. Teşkilatçılıktan gelen ve Parti teşkilatlarını hiç bir zaman ihmal etmeyen Başbakan Yardımcısı Işık, diğer İlçe teşkilatlarını olduğu gibi Dilovası’nı da ağırladı. İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Belediye başkanı Ali Toltar’dan ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Işık, Merkezi hükümet olarak gereken her türlü desteğe vermeye devam edeceklerini söyledi. Gerek Merkezi Hükümet gerekse yerel yönetimler olarak Dilovası’nda çok önemli yatırımlara imza attıklarını ifade eden Işık, Kocaeli’nin her noktasına büyük önem verdiklerini vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.