Dilovası'ndan Çiler'e Destek

Dilovası 18.03.2018 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası'ndan Çiler'e Destek

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut'tan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e hem teşekkür hemde destek ziyareti gerçekleştirdiler.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca önceki gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret ettiler. DEĞER KAYMAYA DEVAM EDECEK Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "GTO Başkanı Nail Çiler'in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çiler ve yönetiminin bölgemize ve ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Son olarak İlçemize kazandırdıkları Dilovası Halk Eğitim ve Mehmet Yıldırım Toplum Sağlık Merkezi için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah 4 Nisan'da yapılacak GTO seçimlerinde de yine Nail Çiler ve ekibi yoluna devam ederek bölgemize değer katmaya devam edecektir. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum."dedi. FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞTI Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise ziyarette yaptığı açıklamada "Nail Çiler bölgemizin önemli bir değeridir. Gerek GTO Başkanı olmadan önce gerekse GTO Başkanlığı döneminde Gebze'ye, Dilovası'na, Darıca'ya ve Çayırova'ya olan sevdasını çok iyi biliyoruz. Onun bölgemize olan sevdası her dönem hizmet olarak dönmüş ve bölgemize değer katmıştır. Görev süresince hep ülkesine ve bölgesine faydalı olmak için elinden geleni yapan Çiler ve ekibine ilçemize yaptığı bir çok hizmetten ve son olarak kazandırdıkları Dilovası Halk Eğitim ve Mehmet Yıldırım Toplum Sağlık Merkezi'nden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah 4 Nisan'da yapılacak GTO seçimlerinde Nail Çiler yoluna devam edecek ve yine kazanan bölgemiz olacaktır. Şimdiden kendisine ve ekibine başarılar diliyorum."dedi. BÖLGEMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ Ziyarette son olarak konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Görev yaptığım süre içerisinde hem ülkemin hem de bölgemin kalkınması için ekibimizle birlikte aralıksız çalıştık. Bu süre içerisinde de çok güzel çalışmalara imza attık. Bu çalışmaları yaparken hem kurumlardan hem de dostlarımızdan destek gördük. İnşallah 4 Nisan seçimlerinden sonra da yolumuza devam edeceğiz. Sizlerin de desteği ile bölgemize değer katmaya devam edeceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut'tan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e hem teşekkür hemde destek ziyareti gerçekleştirdiler.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca önceki gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret ettiler.

DEĞER KAYMAYA DEVAM EDECEK

Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "GTO Başkanı Nail Çiler'in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çiler ve yönetiminin bölgemize ve ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Son olarak İlçemize kazandırdıkları Dilovası Halk Eğitim ve Mehmet Yıldırım Toplum Sağlık Merkezi için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah 4 Nisan'da yapılacak GTO seçimlerinde de yine Nail Çiler ve ekibi yoluna devam ederek bölgemize değer katmaya devam edecektir. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum."dedi.

FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞTI

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise ziyarette yaptığı açıklamada "Nail Çiler bölgemizin önemli bir değeridir. Gerek GTO Başkanı olmadan önce gerekse GTO Başkanlığı döneminde Gebze'ye, Dilovası'na, Darıca'ya ve Çayırova'ya olan sevdasını çok iyi biliyoruz. Onun bölgemize olan sevdası her dönem hizmet olarak dönmüş ve bölgemize değer katmıştır. Görev süresince hep ülkesine ve bölgesine faydalı olmak için elinden geleni yapan Çiler ve ekibine ilçemize yaptığı bir çok hizmetten ve son olarak kazandırdıkları Dilovası Halk Eğitim ve Mehmet Yıldırım Toplum Sağlık Merkezi'nden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah 4 Nisan'da yapılacak GTO seçimlerinde Nail Çiler yoluna devam edecek ve yine kazanan bölgemiz olacaktır. Şimdiden kendisine ve ekibine başarılar diliyorum."dedi.

BÖLGEMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyarette son olarak konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Görev yaptığım süre içerisinde hem ülkemin hem de bölgemin kalkınması için ekibimizle birlikte aralıksız çalıştık. Bu süre içerisinde de çok güzel çalışmalara imza attık. Bu çalışmaları yaparken hem kurumlardan hem de dostlarımızdan destek gördük. İnşallah 4 Nisan seçimlerinden sonra da yolumuza devam edeceğiz. Sizlerin de desteği ile bölgemize değer katmaya devam edeceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.