Dilovası’ndan Demokrasi nöbeti!

Dilovası 16.07.2018 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’ndan Demokrasi nöbeti!

Dilovası 15 Temmuz’u birlik ve beraberlik içinde, coşkuyla kutladı. 15 Temmuz’un ikinci yıl dönümü çerçevesinde Dilovası’nda anma programları Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Şehitlik ziyaretiyle başladı.

 Akşam ise Dilovalılar, Belediye önünde buluştu. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve binlerce vatandaş katıldı. Bir kez daha Demokrasi nöbeti tutan Dilovalılar, hainlere geçit verilmeyeceğini gösterdi. NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR Dilovası 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılan etkinliklerde konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “15 Temmuz’da ülkemizi işgal etmeye çalışan hainlere karşı Milletimiz destan yazarak en güzel cevabı verdi.  Hainlerin tanklarına, mermilerine, uçaklarına karşı ellerinde Bayraklarıyla karşı koyan Milletimiz, Milli İradeye sahip çıktı. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Meydanlara inen Dilovalı hemşerilerimizle, 81 Milyon vatandaşımızla ne kadar iftihar etsek azdır. Tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi bugünde Demokrasi Nöbetine akın eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, vatanını için gözünü kırpmadan canını veren Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi. TÜRKİYE GEÇİLMEZ Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise “15 Temmuz, milletin topyekün Türkiye geçilmez dediği tarihin adıdır. Milli iradeye, demokrasiye, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. 15 Temmuz milattır. Bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersi verilmiştir. O gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve halkımızın ayağa kalkması neticesi bir destan olarak tarihe geçmiştir. 15 Temmuz’da canı ve kanı pahasına bu toprakları ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Bu vatanın sahipsiz olmadığını bir kez daha dünyaya ilan ettiler, hepsine minnettarız. Şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’ları yaşatmasın” diye konuştu.
Dilovası 15 Temmuz’u birlik ve beraberlik içinde, coşkuyla kutladı. 15 Temmuz’un ikinci yıl dönümü çerçevesinde Dilovası’nda anma programları Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Şehitlik ziyaretiyle başladı.

 Akşam ise Dilovalılar, Belediye önünde buluştu. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve binlerce vatandaş katıldı. Bir kez daha Demokrasi nöbeti tutan Dilovalılar, hainlere geçit verilmeyeceğini gösterdi.

NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR

Dilovası 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılan etkinliklerde konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “15 Temmuz’da ülkemizi işgal etmeye çalışan hainlere karşı Milletimiz destan yazarak en güzel cevabı verdi.  Hainlerin tanklarına, mermilerine, uçaklarına karşı ellerinde Bayraklarıyla karşı koyan Milletimiz, Milli İradeye sahip çıktı. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Meydanlara inen Dilovalı hemşerilerimizle, 81 Milyon vatandaşımızla ne kadar iftihar etsek azdır. Tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi bugünde Demokrasi Nöbetine akın eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, vatanını için gözünü kırpmadan canını veren Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi.

TÜRKİYE GEÇİLMEZ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise “15 Temmuz, milletin topyekün Türkiye geçilmez dediği tarihin adıdır. Milli iradeye, demokrasiye, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. 15 Temmuz milattır. Bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersi verilmiştir. O gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve halkımızın ayağa kalkması neticesi bir destan olarak tarihe geçmiştir. 15 Temmuz’da canı ve kanı pahasına bu toprakları ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Bu vatanın sahipsiz olmadığını bir kez daha dünyaya ilan ettiler, hepsine minnettarız. Şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’ları yaşatmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.