Dilovası’ndan Farabi’ye sünnet teşekkürü!

Darıca 25.10.2019 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’ndan Farabi’ye sünnet teşekkürü!

Dilovası Kültür ve Sosyal İlişkiler Başkanı İlkin Taş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’i ziyaret etti. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Sayın Hamza Şayir adına Dilovası Kültür ve Sosyal İlişkiler Başkanı İlkin Taş Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’i makamında ziyaret etti. Dilovası Kültür ve Sosyal İlişkiler Başkanı İlkin Taş ziyarette 2019 yılı içerisinde sünnet organizasyonlarında göstermiş olduğu yardımlarından dolayı hastane yönetimine ve Başhekim Güneş’e teşekkürlerini iletti.

Dilovası Kültür ve Sosyal İlişkiler Başkanı İlkin Taş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’i ziyaret etti.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Sayın Hamza Şayir adına Dilovası Kültür ve Sosyal İlişkiler Başkanı İlkin Taş Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’i makamında ziyaret etti. Dilovası Kültür ve Sosyal İlişkiler Başkanı İlkin Taş ziyarette 2019 yılı içerisinde sünnet organizasyonlarında göstermiş olduğu yardımlarından dolayı hastane yönetimine ve Başhekim Güneş’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.