Dilovası’ndan Yemen’e yardım eli!

Dilovası 11.01.2019 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’ndan Yemen’e yardım eli!

Dilovası İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Yemen Halkı Yararına" yardım kermesi düzenlendi. Sıkıntılı günler yaşayan ve iç savaş içerisinde bulunan Yemen’de ki mazlumlara Türkiye’den destekler devam ederken, Dilovası da Yemen’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı.  Düzenlenen yardım kampanyalarının yanı sıra İlçe Müftülüğü de harekete geçerek önceki gün kermesi düzenlendi. El emeği göz nuru ürünler, bu kez mazlumlar için satışa çıkarak Yemen’e bağış toplandı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve İlçe yöneticileriyle beraber yardım kermesini ziyaret ederek kampanya ile ilgili alıp destek de bulundu. Toltar, kardeş Yemen halkının yalnız olmadığını ifade ederek, dünya üzerinde ki tüm mazlumlara Türkiye’nin Yemen için de seferber olduğunu söyledi. HABER: Ömür KAVRAN

Dilovası İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Yemen Halkı Yararına" yardım kermesi düzenlendi. Sıkıntılı günler yaşayan ve iç savaş içerisinde bulunan Yemen’de ki mazlumlara Türkiye’den destekler devam ederken, Dilovası da Yemen’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı.  Düzenlenen yardım kampanyalarının yanı sıra İlçe Müftülüğü de harekete geçerek önceki gün kermesi düzenlendi. El emeği göz nuru ürünler, bu kez mazlumlar için satışa çıkarak Yemen’e bağış toplandı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve İlçe yöneticileriyle beraber yardım kermesini ziyaret ederek kampanya ile ilgili alıp destek de bulundu. Toltar, kardeş Yemen halkının yalnız olmadığını ifade ederek, dünya üzerinde ki tüm mazlumlara Türkiye’nin Yemen için de seferber olduğunu söyledi.

HABER: Ömür KAVRAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.