19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nı birleştiren iftar

Dilovası 06.07.2015 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nı birleştiren iftar

Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğinin verdiği geleneksel iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Ali Toltar “ Mübarek Ramazan ayının bereketi beraberliktir birliktir, paylaşmaktır. Bu iftar sofrasında da bunun yansımasını görmekteyiz” dedi.

Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğinin geleneksel iftar yemeğinde dernek üyeleriyle birlikte ilçede her kesi ve kesimi bir araya getirdi. Dernek önünde kurulan iftar sofrasına Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra, GTO Başkanı Nail Çiler, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ve yönetimi, GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan ve yönetimi ile  Gümüşhane yöresine ait STK Temsilcileri, mahalle muhtarları, ilçedeki bir çok  STK Başkan ve yöneticileri,  Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları ve meclis üyeleri, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı teşekkür konuşmasında Kürtünlüler Derneğinin geleneksel olarak düzenledikleri toplu iftar proğramına katılmaktan ve buradaki katılımcıları görmekten mutluluk duyduğunu belirterek “Ramazanın bereketi feyzi beraberliktir birliktir, paylaşmaktır. Kürtünüler Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde herkesi ve ilçede yaşayan her kesimden insanı görmekten mutluyum. Allah birliğimizi beraberliğimizi arttırsın. Allah güç ve fırsat verdikçe biz de sizlerle beraber olacağız. Bizler burada güven ortamın da huzur ortamın da iftarlarımızı yapıyoruz. Fakat gönül coğrafyamız da yakın coğrafyamız da gerçekten ülkenin bir çok yerinde ki Müslüman kardeşlerimiz bu ortamı bu huzuru bulamıyorlar. Maalesef bugün Dünya’nın birçok coğrafyasın da Müslüman kanı akıtılmaktadır. Kardeşlerimiz can güvenliğinden yoksunlar. Biz onlara bol, bol dua edelim. İnşallah bu Ramazan ayı akan bu kanın durmasına sebep olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin bizler her zaman sizlerin yanındayız” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte halka iftar yemeği dağıtan ayın zamanda Dilovası ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin AK Parti Meclis Üyesi olan Fatih Meral’in geleneksel iftar yemeğinin düzenlenmesinde büyük emekleri oldu. Başta yemeğe katılan protokol ve misafirler olmak üzere tüm üyeler Fatih Meral’i başarısından dolayı tebrik ettikleri gözlendi.
Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğinin verdiği geleneksel iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Ali Toltar “ Mübarek Ramazan ayının bereketi beraberliktir birliktir, paylaşmaktır. Bu iftar sofrasında da bunun yansımasını görmekteyiz” dedi.

Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğinin geleneksel iftar yemeğinde dernek üyeleriyle birlikte ilçede her kesi ve kesimi bir araya getirdi.

Dernek önünde kurulan iftar sofrasına Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra, GTO Başkanı Nail Çiler, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ve yönetimi, GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan ve yönetimi ile  Gümüşhane yöresine ait STK Temsilcileri, mahalle muhtarları, ilçedeki bir çok  STK Başkan ve yöneticileri,  Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları ve meclis üyeleri, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı teşekkür konuşmasında Kürtünlüler Derneğinin geleneksel olarak düzenledikleri toplu iftar proğramına katılmaktan ve buradaki katılımcıları görmekten mutluluk duyduğunu belirterek “Ramazanın bereketi feyzi beraberliktir birliktir, paylaşmaktır. Kürtünüler Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde herkesi ve ilçede yaşayan her kesimden insanı görmekten mutluyum. Allah birliğimizi beraberliğimizi arttırsın. Allah güç ve fırsat verdikçe biz de sizlerle beraber olacağız. Bizler burada güven ortamın da huzur ortamın da iftarlarımızı yapıyoruz. Fakat gönül coğrafyamız da yakın coğrafyamız da gerçekten ülkenin bir çok yerinde ki Müslüman kardeşlerimiz bu ortamı bu huzuru bulamıyorlar. Maalesef bugün Dünya’nın birçok coğrafyasın da Müslüman kanı akıtılmaktadır. Kardeşlerimiz can güvenliğinden yoksunlar. Biz onlara bol, bol dua edelim. İnşallah bu Ramazan ayı akan bu kanın durmasına sebep olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin bizler her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte halka iftar yemeği dağıtan ayın zamanda Dilovası ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin AK Parti Meclis Üyesi olan Fatih Meral’in geleneksel iftar yemeğinin düzenlenmesinde büyük emekleri oldu. Başta yemeğe katılan protokol ve misafirler olmak üzere tüm üyeler Fatih Meral’i başarısından dolayı tebrik ettikleri gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.