19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nı birleştiren iftar

Dilovası 28.06.2016 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nı birleştiren iftar

Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğinin verdiği geleneksel iftar yemeğine yüzlerce hemşehri ve mahalle sakininin katılımının yanı sıra ilçe yöneticileri, STK Temsilcilerini ve muhtarları da buluşturan program oldu.

Dernek önündeki alanda  kurulan iftar sofrasına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ,Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra, GTO Başkanı Nail Çiler, Mermerciler OSB Başkan Vekili Haluk Sekban, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ve yönetimi, GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan ve yönetimi ile  Gümüşhane yöresine ait STK Temsilcileri, mahalle muhtarları, ilçedeki bir çok  STK Başkan ve yöneticileri,  Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları ve meclis üyeleri, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Kültürlüler Dernek Başkanı Servet Meral katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek “Bu sofra birlik beraberlik ve kenetlenme sofrasıdır. Katılımınız bizleri mutlu etmiştir. Allah birlik ve dirliğimizi bozmasın” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada Kürtünlüler Derneğinin geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına katılmaktan ve buradaki katılımcıları görmekten mutluluk duyduğunu belirterek “Ramazanın bereketi feyzi beraberliktir birliktir, paylaşmaktır. Kürtünüler Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde herkesi ve ilçede yaşayan her kesimden insanı görmekten mutluyum. Allah birliğimizi beraberliğimizi arttırsın  ” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte halka iftar yemeği dağıtan ayın zamanda Dilovası ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin AK Parti Meclis Üyesi olan Fatih Meral’in geleneksel iftar yemeğinin düzenlenmesinde büyük emekleri oldu. Başta yemeğe katılan protokol ve misafirler olmak üzere tüm üyeler Fatih Meral’i başarısından dolayı tebrik ettikleri gözlendi.
Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğinin verdiği geleneksel iftar yemeğine yüzlerce hemşehri ve mahalle sakininin katılımının yanı sıra ilçe yöneticileri, STK Temsilcilerini ve muhtarları da buluşturan program oldu.

Dernek önündeki alanda  kurulan iftar sofrasına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ,Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra, GTO Başkanı Nail Çiler, Mermerciler OSB Başkan Vekili Haluk Sekban, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ve yönetimi, GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan ve yönetimi ile  Gümüşhane yöresine ait STK Temsilcileri, mahalle muhtarları, ilçedeki bir çok  STK Başkan ve yöneticileri,  Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları ve meclis üyeleri, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Kültürlüler Dernek Başkanı Servet Meral katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek “Bu sofra birlik beraberlik ve kenetlenme sofrasıdır. Katılımınız bizleri mutlu etmiştir. Allah birlik ve dirliğimizi bozmasın” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada Kürtünlüler Derneğinin geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına katılmaktan ve buradaki katılımcıları görmekten mutluluk duyduğunu belirterek “Ramazanın bereketi feyzi beraberliktir birliktir, paylaşmaktır. Kürtünüler Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde herkesi ve ilçede yaşayan her kesimden insanı görmekten mutluyum. Allah birliğimizi beraberliğimizi arttırsın  ” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte halka iftar yemeği dağıtan ayın zamanda Dilovası ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin AK Parti Meclis Üyesi olan Fatih Meral’in geleneksel iftar yemeğinin düzenlenmesinde büyük emekleri oldu. Başta yemeğe katılan protokol ve misafirler olmak üzere tüm üyeler Fatih Meral’i başarısından dolayı tebrik ettikleri gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.