Dilovası’nı birlikte güzelleştireceğiz

Dilovası 06.02.2019 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nı birlikte güzelleştireceğiz

Gümüşhane Sarışeyhliler Derneği’ne konuk olan Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, “Yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermeyeceğiz” dedi

AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programlar kapsamında Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Dilovası eski Belediye Başkanı Halit Yaşar, İl Yöneticileri Fazıl Korkmaz ve İlhan Yıldırım, Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Meral ve Parti yöneticileri ile birlikte Dilovası Gümüşhane ili Sarışeyhliler Derneğine konuk oldu. DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ Toplantının açılış konuşması yapan Sarışeyhliler Derneği Başkanı Adnan Kaya, “ AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ve değerli parti mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirterek katılımlarından dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir de konuşmasında, 1 Nisan sabahı alacakları bayrağı daha yukarıya taşımak adına çalışacaklarını belirtti. PROJELERİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ Şayir, “Biz, Ali Başkanımızdan alacağımız bayrağı daha yukarılara taşımak için yola çıktık. Sizlerin de desteği ile Dilovası daha güzel hizmetler alacaktır. Dilovası'nda daha iyi yaşamak için, daha huzurlu ve sağlıklı yaşamak için, çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni yapacağız. Dilovası'na yapacağımız projeleri sizler tek tek göreceksiniz. Bizler yapamayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermiyoruz.” dedi.
Gümüşhane Sarışeyhliler Derneği’ne konuk olan Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, “Yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermeyeceğiz” dedi

AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programlar kapsamında Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Dilovası eski Belediye Başkanı Halit Yaşar, İl Yöneticileri Fazıl Korkmaz ve İlhan Yıldırım, Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Meral ve Parti yöneticileri ile birlikte Dilovası Gümüşhane ili Sarışeyhliler Derneğine konuk oldu.

DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ

Toplantının açılış konuşması yapan Sarışeyhliler Derneği Başkanı Adnan Kaya, “ AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ve değerli parti mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirterek katılımlarından dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir de konuşmasında, 1 Nisan sabahı alacakları bayrağı daha yukarıya taşımak adına çalışacaklarını belirtti.

PROJELERİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ

Şayir, “Biz, Ali Başkanımızdan alacağımız bayrağı daha yukarılara taşımak için yola çıktık. Sizlerin de desteği ile Dilovası daha güzel hizmetler alacaktır. Dilovası'nda daha iyi yaşamak için, daha huzurlu ve sağlıklı yaşamak için, çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni yapacağız. Dilovası'na yapacağımız projeleri sizler tek tek göreceksiniz. Bizler yapamayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.