19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nın araç filosu güçlendi!

Dilovası 27.08.2020 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nın araç filosu güçlendi!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara temasları sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talep ettiği hibe ekskavatör önceki gün Dilovası Belediyesi’ne teslim edildi. 800 bin lira değerindeki ekskavatörün tanıtımını yapan Başkan Şayir, şoför koltuğuna oturup deneme sürüşü yaptı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir göreve gelir gelmez Dilovası’nın ve Belediyenin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları aktarıp çözüm bulmak için sık sık yaptığı Ankara ziyaretlerinin olumlu sonuçları her geçen gün gelmeye devam ediyor. Başkan Şayir’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Bakan Murat Kurum’la yaptığı görüşmede ilçenin sorunlarının yanı sıra belediyenin araç filosunda eksik olan ekskavatör talebine olumlu yanıt verilmesinin ardından ekskavatör önceki gün Dilovası’na getirildi. Dilovası Belediyesi araç filosuna katılan 800 bin lira değerindeki ekskavatörün tanıtımını yapan Başkan Şayir, şoför koltuğuna oturup deneme sürüşü yaparken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve ekibine teşekkür etmeyi unutmadı. HİZMET VE HAREKET KABİLİYETİMİZ ARTACAK Dilovası’na önemli bir yatırım yapan Başkan Şayir yaptığı açıklamada, ”Belediyemizin ve özellikle sahada çalışan personelimizin ihtiyaç duyduğu iş makineleri ve araç-gereç ihtiyacını temin ettik. Aldığımız bu makine ile hizmet ve hareket kabiliyetimiz artarak belediye hizmetlerimizi çok daha hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmış olacağız. Alt ve üst yapı projesinde kullanarak, ilçemizi yakışır bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara temasları sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talep ettiği hibe ekskavatör önceki gün Dilovası Belediyesi’ne teslim edildi. 800 bin lira değerindeki ekskavatörün tanıtımını yapan Başkan Şayir, şoför koltuğuna oturup deneme sürüşü yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir göreve gelir gelmez Dilovası’nın ve Belediyenin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları aktarıp çözüm bulmak için sık sık yaptığı Ankara ziyaretlerinin olumlu sonuçları her geçen gün gelmeye devam ediyor. Başkan Şayir’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Bakan Murat Kurum’la yaptığı görüşmede ilçenin sorunlarının yanı sıra belediyenin araç filosunda eksik olan ekskavatör talebine olumlu yanıt verilmesinin ardından ekskavatör önceki gün Dilovası’na getirildi. Dilovası Belediyesi araç filosuna katılan 800 bin lira değerindeki ekskavatörün tanıtımını yapan Başkan Şayir, şoför koltuğuna oturup deneme sürüşü yaparken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve ekibine teşekkür etmeyi unutmadı.

HİZMET VE HAREKET KABİLİYETİMİZ ARTACAK

Dilovası’na önemli bir yatırım yapan Başkan Şayir yaptığı açıklamada, ”Belediyemizin ve özellikle sahada çalışan personelimizin ihtiyaç duyduğu iş makineleri ve araç-gereç ihtiyacını temin ettik. Aldığımız bu makine ile hizmet ve hareket kabiliyetimiz artarak belediye hizmetlerimizi çok daha hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmış olacağız. Alt ve üst yapı projesinde kullanarak, ilçemizi yakışır bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.