Dilovası’nın çehresi değişiyor

Dilovası 18.11.2015 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nın çehresi değişiyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin modern bir görünüme kavuşması ve vizyoner bir kent olması için projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bayrak Tepe Parkından sonra ikinci vizyoner projeye başlandı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin SEKA PARKI olarak adlandırılan Bayrak Tepe Park ve Mesire alanı projesinine start verdikten sonra bu sefer de  ilçenin en işlek caddelerinden olan Bağdat Caddesinde yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Daha önce Çarşamba Pazar alanında giyisi bölümü olarak yer alan ve diğer zamanlarda gidişli gelişli olarak trafiğe açık olan güzergah, yapılan vizyon projesiyle tek şeritli güzergah olacak ve tek yönlü trafik akışı sağlanacak. Yaklaşık 200 metre uzunluğundaki güzergaha andezit bordür ve döşeme, traverter kaplama, görme engellier için engelli yolu, dekoratif aydınlatma direkleri,erguvan ağaçları ve gelişi güzel parkları engellemek için de park mantarları yapılarak örnek bir cadde görünümüne kavuşturulacak. Fizibilite çalışmalarına hemen başlanan uygulama alanında, bitirilme  sürenin kısaltılması teknik personel ve çalışma ekibiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Ali toltar, sürenin  3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanası talimatını vererek çalışmadan dolayı  cadde esnafı ve vatandaşların  mağdur olmamalarını istedi. 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin modern bir görünüme kavuşması ve vizyoner bir kent olması için projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bayrak Tepe Parkından sonra ikinci vizyoner projeye başlandı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin SEKA PARKI olarak adlandırılan Bayrak Tepe Park ve Mesire alanı projesinine start verdikten sonra bu sefer de  ilçenin en işlek caddelerinden olan Bağdat Caddesinde yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Daha önce Çarşamba Pazar alanında giyisi bölümü olarak yer alan ve diğer zamanlarda gidişli gelişli olarak trafiğe açık olan güzergah, yapılan vizyon projesiyle tek şeritli güzergah olacak ve tek yönlü trafik akışı sağlanacak.

Yaklaşık 200 metre uzunluğundaki güzergaha andezit bordür ve döşeme, traverter kaplama, görme engellier için engelli yolu, dekoratif aydınlatma direkleri,erguvan ağaçları ve gelişi güzel parkları engellemek için de park mantarları yapılarak örnek bir cadde görünümüne kavuşturulacak.

Fizibilite çalışmalarına hemen başlanan uygulama alanında, bitirilme  sürenin kısaltılması teknik personel ve çalışma ekibiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Ali toltar, sürenin  3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanası talimatını vererek çalışmadan dolayı  cadde esnafı ve vatandaşların  mağdur olmamalarını istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.