Dilovası'nın Geleceğine Yatırım

Dilovası 31.05.2019 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası'nın Geleceğine Yatırım

Dilovası Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından okulların bahçesine sabit santraç ve masa tenisi masası kurulumuna başlandı.

Göreve gelir gelmez öğrencilere ücretsiz servis uygulamasını başlatan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tavşancıl'da bulunan Ziya Toplan İlkokulu bahçesine sabit satranç ve masa tenisi masası kazandırdı. Pilot uygulama olarak başlatılan bu projenin, önümüzdeki yıllarda tüm okullarda hayata geçirileceği öğrenildi. EĞİTİMDE ONLARCA PROJE HAYATA GEÇECEK Halkın taleplerini yaptıkları ziyaretlerle bire bir dinleyip ve çalışmaları Dilovalıların taleplerine göre yönlendirdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Göreve başladığımız ilk gün ilk icraatımız geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ücretsiz servis uygulaması olmuştu. O zaman da söylemiştik bu daha başlangıç öğrencilerimizin ve velilerimizin yararına olacak birçok projeyi hayata geçireceğiz. Okullarımızın tamamında bahçelerine öğrencilerimizin sosyal aktivite zamanlarında gelişimine yarar sağlayacak Santraç ve masa tenisi ekipmanlarıyla donatacağız. İlk pilot okul olarak Ziya Toplan İlkokulu bahçesinde uyguladık.  Burada eksikliklerimizi tespit edip yakın zamanda tüm okullarımıza uygulayacağız. Önümüzde ki beş yıl boyunca eğitim için onlarca proje kazandıracağız.” dedi. Okul bahçelerinde uygulamaya koyulan sabit satranç ve masa tenisi masası öğrenci velileri tarafından takdir ile karşılanırken,  yapılan uygulamalardan dolayı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür ettiler.
Dilovası Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından okulların bahçesine sabit santraç ve masa tenisi masası kurulumuna başlandı.

Göreve gelir gelmez öğrencilere ücretsiz servis uygulamasını başlatan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tavşancıl'da bulunan Ziya Toplan İlkokulu bahçesine sabit satranç ve masa tenisi masası kazandırdı. Pilot uygulama olarak başlatılan bu projenin, önümüzdeki yıllarda tüm okullarda hayata geçirileceği öğrenildi.

EĞİTİMDE ONLARCA PROJE HAYATA GEÇECEK

Halkın taleplerini yaptıkları ziyaretlerle bire bir dinleyip ve çalışmaları Dilovalıların taleplerine göre yönlendirdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Göreve başladığımız ilk gün ilk icraatımız geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ücretsiz servis uygulaması olmuştu. O zaman da söylemiştik bu daha başlangıç öğrencilerimizin ve velilerimizin yararına olacak birçok projeyi hayata geçireceğiz. Okullarımızın tamamında bahçelerine öğrencilerimizin sosyal aktivite zamanlarında gelişimine yarar sağlayacak Santraç ve masa tenisi ekipmanlarıyla donatacağız. İlk pilot okul olarak Ziya Toplan İlkokulu bahçesinde uyguladık.  Burada eksikliklerimizi tespit edip yakın zamanda tüm okullarımıza uygulayacağız. Önümüzde ki beş yıl boyunca eğitim için onlarca proje kazandıracağız.” dedi.

Okul bahçelerinde uygulamaya koyulan sabit satranç ve masa tenisi masası öğrenci velileri tarafından takdir ile karşılanırken,  yapılan uygulamalardan dolayı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.