19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Öğütveren’e emanet

Spor 13.07.2017 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Öğütveren’e emanet

Amatör Süper Lig’de zirveyi hedefleyen Dilovası Belediyespor, teknik direktör arayışlarında nokta atış yaparak Ufuk Öğütveren’le anlaşma sağladı.

Amatör Süper Lig’de zirveyi hedefleyen Dilovası Belediyespor, teknik direktör arayışlarında nokta atış yaparak Ufuk Öğütveren’le anlaşma sağladı. Bölgemizde daha önce Şekerpınar ve Serhatspor’da görev yapan Öğütveren son olarak Nusretiye’yi çalıştırmış, ondan önce de Kocaeli Güneşspor’u Amatör Süper Lig’e taşımıştı. BAŞKAN LAÇ: UZUN VADELİ DÜŞÜNÜYORUZ Dilovası Kulüp Başkanı Recep Başkan Recep Laç “Ufuk hocamızı yakından takip ediyorduk. Adaylarımızdan biriydi ve biz ortak kararla kendisini göreve getirdik. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Biz uzun vadeli düşünüyoruz” dedi. Rizeli gemi kaptanı olan ve 7 yıldır Dilovası’nda yaşayan Başkan Yardımcısı Adnan Sak ise “Hocamızı iyi tanıyoruz. Ben göreve gelmesini çok istiyordum ve istediğim oldu. Herkese hayırlı olsun. Dilovası çok özel bir yer. Ufuk hocamız da çok özel bir insan. Başarılı olacağız” diye konuştu.
Amatör Süper Lig’de zirveyi hedefleyen Dilovası Belediyespor, teknik direktör arayışlarında nokta atış yaparak Ufuk Öğütveren’le anlaşma sağladı.

Amatör Süper Lig’de zirveyi hedefleyen Dilovası Belediyespor, teknik direktör arayışlarında nokta atış yaparak Ufuk Öğütveren’le anlaşma sağladı. Bölgemizde daha önce Şekerpınar ve Serhatspor’da görev yapan Öğütveren son olarak Nusretiye’yi çalıştırmış, ondan önce de Kocaeli Güneşspor’u Amatör Süper Lig’e taşımıştı.

BAŞKAN LAÇ: UZUN VADELİ DÜŞÜNÜYORUZ

Dilovası Kulüp Başkanı Recep Başkan Recep Laç “Ufuk hocamızı yakından takip ediyorduk. Adaylarımızdan biriydi ve biz ortak kararla kendisini göreve getirdik. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Biz uzun vadeli düşünüyoruz” dedi. Rizeli gemi kaptanı olan ve 7 yıldır Dilovası’nda yaşayan Başkan Yardımcısı Adnan Sak ise “Hocamızı iyi tanıyoruz. Ben göreve gelmesini çok istiyordum ve istediğim oldu. Herkese hayırlı olsun. Dilovası çok özel bir yer. Ufuk hocamız da çok özel bir insan. Başarılı olacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.