19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası prestij caddesine kavuştu

Dilovası 04.04.2016 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası prestij caddesine kavuştu

Dilovası Belediyesi ilçenin tarihi caddesi olan Bağdat Caddesindeki ilk etap çalışmasını tamamlayarak asfalt serimi yapıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın seçim beyannamesinde de olan ve ilçenin prestij projelerinden sayılan Bağdat Caddesindeki çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. 420 metre uzunluğundaki caddenin  kaldırım genişliği 7 metre yol, araç yolu genişliği de 4 metre oldu. Tek yönlü trafiğin akacağı yola 400 ton asfalt serimi yapıldı. 1000 m renkli bordür, 200 m engelli yolu ve dekoratif taş ve 70 adet yine dekoratif aydınlatma direği konuldu. Palmiye ağaçlarının caddeye  dikilmesiyle birlikte caddede çalışmalar tamamlanmış olacak.   Belediye Başkanı Ali  Toltar, ‘’Bu zamana kadar prestij caddelerden yoksun olan Dilovası İlçemiz artık prestij caddesine kavuştu. İlçemizde trafiğin yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi tek yönlü hale getirilerek hem ulaşımın daha rahat olması hem de vatandaşlarımızın daha konforlu alış veriş yapması  sağlanacak. Bağdat Caddesi, Belediye binasından başlayarak devam edecek güzergâh, Mehmet Akif Ersoy Okulu'na kadar tek yönlü olarak ulaşıma açılacak ve üst paraleli olan 226. Sokak kullanılarak geri dönüş imkânı sağlanacak. Böylece ilçemiz hem yeni bir prestij caddeye hem de rahat ulaşım imkanına kavuşacak ve her şey Yaşanabilir Yeni Dilovası için yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz’’ dedi.
Dilovası Belediyesi ilçenin tarihi caddesi olan Bağdat Caddesindeki ilk etap çalışmasını tamamlayarak asfalt serimi yapıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın seçim beyannamesinde de olan ve ilçenin prestij projelerinden sayılan Bağdat Caddesindeki çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. 420 metre uzunluğundaki caddenin  kaldırım genişliği 7 metre yol, araç yolu genişliği de 4 metre oldu. Tek yönlü trafiğin akacağı yola 400 ton asfalt serimi yapıldı. 1000 m renkli bordür, 200 m engelli yolu ve dekoratif taş ve 70 adet yine dekoratif aydınlatma direği konuldu. Palmiye ağaçlarının caddeye  dikilmesiyle birlikte caddede çalışmalar tamamlanmış olacak.

 

Belediye Başkanı Ali  Toltar, ‘’Bu zamana kadar prestij caddelerden yoksun olan Dilovası İlçemiz artık prestij caddesine kavuştu. İlçemizde trafiğin yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi tek yönlü hale getirilerek hem ulaşımın daha rahat olması hem de vatandaşlarımızın daha konforlu alış veriş yapması  sağlanacak. Bağdat Caddesi, Belediye binasından başlayarak devam edecek güzergâh, Mehmet Akif Ersoy Okulu'na kadar tek yönlü olarak ulaşıma açılacak ve üst paraleli olan 226. Sokak kullanılarak geri dönüş imkânı sağlanacak. Böylece ilçemiz hem yeni bir prestij caddeye hem de rahat ulaşım imkanına kavuşacak ve her şey Yaşanabilir Yeni Dilovası için yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.