Dilovası Seçimlere Hazır

09.03.2015 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Dilovası Seçimlere Hazır

Dilovası Belediyesi Mart Ayı meclis toplantısı, 1 Gündem maddesi ile gerçekleşti.

Çözüm süreci artık bir milli süreç haline geldiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar meclis toplantısında yaptığı konuşmada,”Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi çözüm süreci artık milletin malıdır. Çözüm süreci milli bir süreçtir, yerli bir süreçtir, bütün vatandaşlarımızın demokrasiye, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, Yeni Türkiye’ ye ve Türkiye’deki demokratikleşme sürecine sahiplenmeye davet ediyorum. Önümüzdeki günlerde çözüm süreci konusunda çok daha sağlam adımlar atılacağına inancımız tamdır.   2015 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ 7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerine kısa bir zaman kaldı. Kalıcı çözümün olması için daha demokratik Bir Türkiye için Sivil Anayasanın şart olduğunu hepimiz biliyoruz. Darbeci Anayasalar, vesayeti benimseyen anayasalar ne Ülkemize ne de Ülke İnsanımıza yakışmıyor. Allah’ın izniyle 2015 seçimleri sonrası Ülkemizi ve her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızın seçtiği Cumhurbaşkanlığı makamını Sivil Anayasa ile 2015 Anayasası ile taçlandıracağız. Hep birlikte tarih yazacağız” dedi.   Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleştirilen Mart Meclisinde 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan notları değişikliği ve özel bir firmanın belediyeye araç hibesini içeren maddeler görüşüldü. Gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 1 Nisan Çarşamba saat 11.00’da yapılacak.
Dilovası Belediyesi Mart Ayı meclis toplantısı, 1 Gündem maddesi ile gerçekleşti.

Çözüm süreci artık bir milli süreç haline geldiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar meclis toplantısında yaptığı konuşmada,”Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi çözüm süreci artık milletin malıdır. Çözüm süreci milli bir süreçtir, yerli bir süreçtir, bütün vatandaşlarımızın demokrasiye, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, Yeni Türkiye’ ye ve Türkiye’deki demokratikleşme sürecine sahiplenmeye davet ediyorum. Önümüzdeki günlerde çözüm süreci konusunda çok daha sağlam adımlar atılacağına inancımız tamdır.

 

2015 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ

7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerine kısa bir zaman kaldı. Kalıcı çözümün olması için daha demokratik Bir Türkiye için Sivil Anayasanın şart olduğunu hepimiz biliyoruz. Darbeci Anayasalar, vesayeti benimseyen anayasalar ne Ülkemize ne de Ülke İnsanımıza yakışmıyor. Allah’ın izniyle 2015 seçimleri sonrası Ülkemizi ve her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızın seçtiği Cumhurbaşkanlığı makamını Sivil Anayasa ile 2015 Anayasası ile taçlandıracağız. Hep birlikte tarih yazacağız” dedi.

 

Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleştirilen Mart Meclisinde 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan notları değişikliği ve özel bir firmanın belediyeye araç hibesini içeren maddeler görüşüldü. Gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 1 Nisan Çarşamba saat 11.00’da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.