Dilovası SP'den coşkulu divan!

Dilovası 03.10.2019 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası SP'den coşkulu divan!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı 30 Mart 2019 yerel seçim sonrasında ilk divan toplantısını yüzlerce kişinin katılımıyla İlçe Başkanı Mustafa Turel’in başkanlığında Saadet Partisi GİK üyesi Recep Sarıdoğan, İlçe Sorumlusu Süleyman Sever, Dilovası Kurucu Belediye Başkanı ayrıca 30 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Meclis Üyeleri Nizamettin Sözen, Metin Dalgalı, Zeki Karataş, Turan Tekgül ve İnci Aydemir, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve seçim sürecinde görev yapanların katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. “Dilovası’nın Huzuru ve Saadeti İçin” İlçe Başkanı Mustafa Turel, 2015 yılında ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi.  55 ay gibi bir süre ilçe başkanlık görevini sürdürüyoruz. Bu süre de genel ve yerel olmak üzere 5 seçim geçirdik. Belediye Başkan Adayımız Ercan Dalkılıç ile girdiğimiz 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Dilovası halkımız bize takriben 12600 oy vererek 48 oy aldık. Halkımız bize muhalefet görevi vermiştir. Üzerimize daha fazla sorumluluk yüklemiştir. Meclis üyelerimiz ile sahayı boş bırakmayacağız, Çünkü; sadece bize oy verenlerin değil tüm Dilovası halkının, “huzuru ve saadeti için” bu görevi en etkin bir biçimde sürdüreceğiz.  Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamız Müslüman; hakkın hakimiyeti için motor, şerrin adaletsizliğin ve zulmün yok olması için fren olmalıdır, diyordu. Biz de bu inanç doğrultusunda ilçemize yapılan güzel hizmetlerin destekçisi, yapılmayan veya israfa dönük hizmetlerinde takipçisi olacak ve etkin muhalefet görevimizi sürdüreceğiz, dedi. Divanda Meclis üyesi Metin Dalgalı, GİK üyesi Recep Sarıdoğan ve Belediye başkan adayı Ercan Dalkılıç’a da söz verilerek katılımcılara gelinen süreç ve önümüzdeki süreç ile alakalı bilgilendirmede bulunuldu.  

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı 30 Mart 2019 yerel seçim sonrasında ilk divan toplantısını yüzlerce kişinin katılımıyla İlçe Başkanı Mustafa Turel’in başkanlığında Saadet Partisi GİK üyesi Recep Sarıdoğan, İlçe Sorumlusu Süleyman Sever, Dilovası Kurucu Belediye Başkanı ayrıca 30 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Meclis Üyeleri Nizamettin Sözen, Metin Dalgalı, Zeki Karataş, Turan Tekgül ve İnci Aydemir, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve seçim sürecinde görev yapanların katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

“Dilovası’nın Huzuru ve Saadeti İçin”

İlçe Başkanı Mustafa Turel, 2015 yılında ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi.  55 ay gibi bir süre ilçe başkanlık görevini sürdürüyoruz. Bu süre de genel ve yerel olmak üzere 5 seçim geçirdik. Belediye Başkan Adayımız Ercan Dalkılıç ile girdiğimiz 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Dilovası halkımız bize takriben 12600 oy vererek 48 oy aldık. Halkımız bize muhalefet görevi vermiştir. Üzerimize daha fazla sorumluluk yüklemiştir. Meclis üyelerimiz ile sahayı boş bırakmayacağız, Çünkü; sadece bize oy verenlerin değil tüm Dilovası halkının, “huzuru ve saadeti için” bu görevi en etkin bir biçimde sürdüreceğiz.  Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamız Müslüman; hakkın hakimiyeti için motor, şerrin adaletsizliğin ve zulmün yok olması için fren olmalıdır, diyordu. Biz de bu inanç doğrultusunda ilçemize yapılan güzel hizmetlerin destekçisi, yapılmayan veya israfa dönük hizmetlerinde takipçisi olacak ve etkin muhalefet görevimizi sürdüreceğiz, dedi. Divanda Meclis üyesi Metin Dalgalı, GİK üyesi Recep Sarıdoğan ve Belediye başkan adayı Ercan Dalkılıç’a da söz verilerek katılımcılara gelinen süreç ve önümüzdeki süreç ile alakalı bilgilendirmede bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.