Dilovası Tepecik'te aynı sofrada buluştu

Dilovası 29.05.2018 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası Tepecik'te aynı sofrada buluştu

Dilovası Belediyesi'nin her mahallede kurulan iftar sofralar Mübarek Ramazan ayının adına uygun bir şekilde birlik ve beraberlik duygularının yaşanmasına vesile olmaya devam ediyor.

Dilovası Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarlarının durağı Tepecik Mahallesi oldu. Ev sahipliğini Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın gerçekleştirdiği Tepecik Mahallesi meydanında gerçekleşen İftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, SKM Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİREN SOFRALAR Duaların okunmasıyla açılan iftar programında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bugün bu sofralarda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı var. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yapmış olduğumuz ibadetleri Rabbim kabul etsin. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 24 HAZİRAN'DA OYNANAN OYUNLARI BOZACAĞIZ Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, "24 Haziran'da yapılacak genel seçimler hem bizler hemde ülkemiz için oldukça önemlidir. Kalkınan ve büyüyen Türkiye'nin önünün açılması ve 2023 Hedeflerine koşan Türkiye için hükümetimize desteklerinizi bir kez daha göstermenizi diliyorum. Türkiye tarihinde görülmemiş projeler son 16 yılda yapılmıştır. Millet olarak bazen darbelerle karşılaştık, bazen ekonomik baskılar uygulamaya çalışıyorlar. Ama şu bir gerçek ki artık Türkiye eski Türkiye değil. Dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız ile her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. Oynanan oyunlara boyun eğmeyeceğiz. Kardeşliğimizi birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaklar. İnşallah 25 Haziran sabahı tüm dünyaya Türkiye'nin gücünü bir kez daha göstereceğiz. Onun için sizlerin Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize sahip çıkmanızı bir kez daha göstermeniz istiyorum. Aziz Türk Milleti 24 Haziran’da bu coğrafya da oynanan bütün oyunları yine bozacaktır inşallah”dedi. ŞEKER, DESTEK İSTEDİ Başkan Toltar'ın ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Tüm halkımızın mübarek ramazan'ı nı ve gelecek olan bayramlarını şimdiden kutluyorum. AK Parti olarak yerelde ve genelde hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında bizler huzur içinde ramazanımızı sürdürürken, İslam coğrafyasında akan kanları görüyoruz. İnşallah bu ramzanda okunan dualar ile akan kadar son bulur. AK Parti'nin vatandaşa verdiği önem ile Türkiye'nin her yerinde ciddi gelişme kaydedilmektedir. Bunları yaşayarak görüyorsunuz. Bu hizmetlerin devamı ülkemizin kalkınması için 24 Haziran ülkemiz açısından oldukça önemli bir gündür. İnşallah 24 Haziran'da yine sizlerin desteği ile Türkiye'miz emin adımlarla yoluna devam edecektir. Birkez daha Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye desteğinizi istiyorum"dedi.
Dilovası Belediyesi'nin her mahallede kurulan iftar sofralar Mübarek Ramazan ayının adına uygun bir şekilde birlik ve beraberlik duygularının yaşanmasına vesile olmaya devam ediyor.

Dilovası Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarlarının durağı Tepecik Mahallesi oldu. Ev sahipliğini Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın gerçekleştirdiği Tepecik Mahallesi meydanında gerçekleşen İftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, SKM Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİREN SOFRALAR

Duaların okunmasıyla açılan iftar programında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bugün bu sofralarda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı var. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yapmış olduğumuz ibadetleri Rabbim kabul etsin. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

24 HAZİRAN'DA OYNANAN OYUNLARI BOZACAĞIZ

Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, "24 Haziran'da yapılacak genel seçimler hem bizler hemde ülkemiz için oldukça önemlidir. Kalkınan ve büyüyen Türkiye'nin önünün açılması ve 2023 Hedeflerine koşan Türkiye için hükümetimize desteklerinizi bir kez daha göstermenizi diliyorum. Türkiye tarihinde görülmemiş projeler son 16 yılda yapılmıştır. Millet olarak bazen darbelerle karşılaştık, bazen ekonomik baskılar uygulamaya çalışıyorlar. Ama şu bir gerçek ki artık Türkiye eski Türkiye değil. Dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız ile her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. Oynanan oyunlara boyun eğmeyeceğiz. Kardeşliğimizi birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaklar. İnşallah 25 Haziran sabahı tüm dünyaya Türkiye'nin gücünü bir kez daha göstereceğiz. Onun için sizlerin Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize sahip çıkmanızı bir kez daha göstermeniz istiyorum. Aziz Türk Milleti 24 Haziran’da bu coğrafya da oynanan bütün oyunları yine bozacaktır inşallah”dedi.

ŞEKER, DESTEK İSTEDİ

Başkan Toltar'ın ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Tüm halkımızın mübarek ramazan'ı nı ve gelecek olan bayramlarını şimdiden kutluyorum. AK Parti olarak yerelde ve genelde hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında bizler huzur içinde ramazanımızı sürdürürken, İslam coğrafyasında akan kanları görüyoruz. İnşallah bu ramzanda okunan dualar ile akan kadar son bulur. AK Parti'nin vatandaşa verdiği önem ile Türkiye'nin her yerinde ciddi gelişme kaydedilmektedir. Bunları yaşayarak görüyorsunuz. Bu hizmetlerin devamı ülkemizin kalkınması için 24 Haziran ülkemiz açısından oldukça önemli bir gündür. İnşallah 24 Haziran'da yine sizlerin desteği ile Türkiye'miz emin adımlarla yoluna devam edecektir. Birkez daha Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye desteğinizi istiyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.