Dilovası Tünelde ARAMA!

21.03.2016 - 08:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Tünelde ARAMA!

Dilovası'nda yüksek hızlı trenin makinisti, tünelde bir kişiyi gördüğünü ihbar edince, polis arama yaptı.

Tünel ve çevrede yapılan arama nedeniyle bir süre aksayan seferler, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayınca normale döndü. MAKİNİST İHBAR YAPTI Ankara -  Pendik seferini yapan 91007 sefer numaralı yüksek hızlı trenin makinisti, saat 19.00 sıralarında  Dilovası'ndaki tünelde bir kişiyi gördüğünü iddia ederek yetkililere haber verdi. TÜNEL ARANDI, SEFERLER DURDU Yüksek hızlı tren yoluna devam ederken, tünelin bulunduğu yere gelen polis ekipleri arama yaptı. Bu sırada,  İzmit'te trenler durdurularak aramanın tamamlanması beklenildi. TEMİZ ÇIKTI Tünelde bahsedilen kişiye rastlanılmaması ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması üzerine tren seferleri normale döndü.
Dilovası'nda yüksek hızlı trenin makinisti, tünelde bir kişiyi gördüğünü ihbar edince, polis arama yaptı.

Tünel ve çevrede yapılan arama nedeniyle bir süre aksayan seferler, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayınca normale döndü.

MAKİNİST İHBAR YAPTI

Ankara -  Pendik seferini yapan 91007 sefer numaralı yüksek hızlı trenin makinisti, saat 19.00 sıralarında  Dilovası'ndaki tünelde bir kişiyi gördüğünü iddia ederek yetkililere haber verdi.

TÜNEL ARANDI, SEFERLER DURDU

Yüksek hızlı tren yoluna devam ederken, tünelin bulunduğu yere gelen polis ekipleri arama yaptı. Bu sırada,  İzmit'te trenler durdurularak aramanın tamamlanması beklenildi.

TEMİZ ÇIKTI

Tünelde bahsedilen kişiye rastlanılmaması ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması üzerine tren seferleri normale döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.