19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Dilovası Türkiye’nin Brezilya’sı olabilir!’’

Spor 13.09.2018 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Dilovası Türkiye’nin Brezilya’sı olabilir!’’

DİLOVASI BELEDİYESPOR, GEBZE BASININI KAHVALTIDA AĞIRLADI

Bölgemizi 1.Amatör Küme’de temsil eden Dilovası Belediyespor, Gebze basınını bugün Gusso Cafe’de düzenlenen programda ağırladı. Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, teknik sorumlu Kanber Yılmaz’ın da yer aldığı toplantıda, yeni sezona dair hedeflerini anlatan yönetim, alt yapıya ciddi bir eğilim göstereceklerinin mesajını verdi. UZUN VADELİ PLANLAMA Kulüp Başkanı Recep Laç, Dilovası Belediyespor’un geleceğine sahip çıkmak için uzun vadeli planlamaları yaptıklarını belirterek, ‘’Geçen sezon veda ettiğimiz Süper Amatör Lig’e döneceğimize inanıyorum. Tabi ki A takımla sınırlı kalmayacağız. Bizim yeni sezondaki asıl hedefimiz alt yapıdaki başarılarımızı sürdürerek hem bölgemize hem de ülke futbolumuza sporcu kazandırmak’’dedi.  Dilovası ekibinin tecrübeli yöneticisi Adnan Sak ise yaptığı açıklamada, öncelikli hedeflerinin alt yapı oldupunu kaydederek, ‘’ Doğru bir yapılanma ile tüm yaş kategorilerinde mücadele eden Dilovası’nı Türkiye’nin Brezilya’sı yapabiliriz’’dedi.
DİLOVASI BELEDİYESPOR, GEBZE BASININI KAHVALTIDA AĞIRLADI

Bölgemizi 1.Amatör Küme’de temsil eden Dilovası Belediyespor, Gebze basınını bugün Gusso Cafe’de düzenlenen programda ağırladı. Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, teknik sorumlu Kanber Yılmaz’ın da yer aldığı toplantıda, yeni sezona dair hedeflerini anlatan yönetim, alt yapıya ciddi bir eğilim göstereceklerinin mesajını verdi.

UZUN VADELİ PLANLAMA

Kulüp Başkanı Recep Laç, Dilovası Belediyespor’un geleceğine sahip çıkmak için uzun vadeli planlamaları yaptıklarını belirterek, ‘’Geçen sezon veda ettiğimiz Süper Amatör Lig’e döneceğimize inanıyorum. Tabi ki A takımla sınırlı kalmayacağız. Bizim yeni sezondaki asıl hedefimiz alt yapıdaki başarılarımızı sürdürerek hem bölgemize hem de ülke futbolumuza sporcu kazandırmak’’dedi.  Dilovası ekibinin tecrübeli yöneticisi Adnan Sak ise yaptığı açıklamada, öncelikli hedeflerinin alt yapı oldupunu kaydederek, ‘’ Doğru bir yapılanma ile tüm yaş kategorilerinde mücadele eden Dilovası’nı Türkiye’nin Brezilya’sı yapabiliriz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.