19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Vanlılar Derneği Boş Durmuyor

Dilovası 03.03.2017 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Vanlılar Derneği Boş Durmuyor

Yeniden yapılanmaya giren ve Dilovası'nda ki STK ların durağan olduğu dönemde Vanlılar Derneği Boş durmuyor.

Dilovası'nda Sivil Toplum kuruluşlarının bir dönem çok önemli rol oynadığı İlçede son zamanlarda Stk'ların durağanlını Dilovası Vanlılar Derneği bozarak, bütün organizasyonlarda ve çalışmalar ile alkış topluyor. Başkan Ahmet Turak ve yönetimi önceki gün rahatsızlıkları bulunan Dilovası Sakinlerini hastanelerde dolaşarak, hastalara ve hasta yakınlarına moral verdi. Dilovası Orhangazi Mahallesi Muhtarı Ebubekir Özavcı, Dilovası'nın sevilen simalarından ve Cemil Öner ve yine Dilovası sakinlerinden Murat Temiz'i ziyaret ederek moral verdiler.
Yeniden yapılanmaya giren ve Dilovası'nda ki STK ların durağan olduğu dönemde Vanlılar Derneği Boş durmuyor.

Dilovası'nda Sivil Toplum kuruluşlarının bir dönem çok önemli rol oynadığı İlçede son zamanlarda Stk'ların durağanlını Dilovası Vanlılar Derneği bozarak, bütün organizasyonlarda ve çalışmalar ile alkış topluyor.
Başkan Ahmet Turak ve yönetimi önceki gün rahatsızlıkları bulunan Dilovası Sakinlerini hastanelerde dolaşarak, hastalara ve hasta yakınlarına moral verdi. Dilovası Orhangazi Mahallesi Muhtarı Ebubekir Özavcı, Dilovası'nın sevilen simalarından ve Cemil Öner ve yine Dilovası sakinlerinden Murat Temiz'i ziyaret ederek moral verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.