Dilovası Vanlılar Derneği Sezonu Açtı

Dilovası 19.02.2017 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Vanlılar Derneği Sezonu Açtı

Dilovası Vanlılar Derneği önceki gün, Dernekler federasyonuna bağlı Derneklere, hafta sonu Mangal keyfi yaşatarak, sosyal etkinlik kapsamında bir araya getirdi. Hafta sonu sosyal etkinlik programı kapsamında geleneksel hale getirilmesi planlanan ve İlçede ki Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerinin kaynaşması amacı ile düşülen programının açılış etkinliğini Dilovası Vanlılar derneği gerçekleştirdi. Dilovası Vanlılar dernek Başkanı Ahmet Turak ve dernek yöneticilerinin organize ettiği program Dilovası’nın Tavşancıl Sahilinde Dilovası Dernekler Federasyonuna bağlı bir çok Sivil Toplum Kurluşu başkanı ve yöneticileri katıldı. Dilovası Vanlılar dernek Başkanı Ahmet Turak; katılım sağlayan bütün dernek başkanları ve yöneticilerine teşekkür ederken yaptığı açıklamada bu tür etkinliklerin Dilovası Dernekler Fedarasyonu çatısı altındaki derneklerin kaynaşması ve daha fazla bir araya gelmelerini sağlamak için atılan bir adım olduğunu söyledi. Ayrıca Başkan Turak; yapılan bu organizasyonun kısa süre içerisinde alınan bir karar olmasına rağmen iyi bir katılım sağlandığını dile getirdi.

Dilovası Vanlılar Derneği önceki gün, Dernekler federasyonuna bağlı Derneklere, hafta sonu Mangal keyfi yaşatarak, sosyal etkinlik kapsamında bir araya getirdi.

Hafta sonu sosyal etkinlik programı kapsamında geleneksel hale getirilmesi planlanan ve İlçede ki Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerinin kaynaşması amacı ile düşülen programının açılış etkinliğini Dilovası Vanlılar derneği gerçekleştirdi. Dilovası Vanlılar dernek Başkanı Ahmet Turak ve dernek yöneticilerinin organize ettiği program Dilovası’nın Tavşancıl Sahilinde Dilovası Dernekler Federasyonuna bağlı bir çok Sivil Toplum Kurluşu başkanı ve yöneticileri katıldı. Dilovası Vanlılar dernek Başkanı Ahmet Turak; katılım sağlayan bütün dernek başkanları ve yöneticilerine teşekkür ederken yaptığı açıklamada bu tür etkinliklerin Dilovası Dernekler Fedarasyonu çatısı altındaki derneklerin kaynaşması ve daha fazla bir araya gelmelerini sağlamak için atılan bir adım olduğunu söyledi.

Ayrıca Başkan Turak; yapılan bu organizasyonun kısa süre içerisinde alınan bir karar olmasına rağmen iyi bir katılım sağlandığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.