19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Vanlılar derneğinden Erdoğan'a Ziyaret

Dilovası 26.03.2017 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Vanlılar derneğinden Erdoğan'a Ziyaret

Dilovası Vanlılar Derneği çalışmalarına hız verirken, İlçenin önde gelen iş adamlarına hatırlı kişi ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Önceki Gün Dilovası'nın önemli iş adamlarından Erol Erdoğan'ı ziyaret etti.  Dilovası Vanlılar dernek Başkanı Ahmet Turak ve yönetimi,  Kocaeli İzmit bölgesinde yaptığı tesisler ile adından söz ettiren Dilovalı iş adamı Erol Erdoğan'ı İzmit’te ziyaret etti. Ziyaretin amacı; ilçede ki hatırlı kişi ziyaretleri kapsamında hazırlanan programlar ile bölgemize önemli yatırımlar yapan iş adamlarımızı teşekkür etmek ve Dilovası'nın eksiklerini masaya yatırarak, bu sorunları bir havuza toplayarak, İlçenin mülki amirlerine sunarak bir nebzede katkı sunmak olduğunu söyleyen başkan Ahmet Turak, Misafirperverliğinden dolayı İş adamı Erol Erdoğan'a teşekkür etti. Erdoğan ise; 'hemşeri derneklerinin çalışmalarını hep takdirle karşılamışımdır. Sosyal projelerde elimi her zaman taşın altına koymaktan çekinmedim, bölgemizde dernekçilik her ne kadar zor olsa da sizler bu işin hakkını veriyorsunuz. Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyorum ve tebrik ediyorum. Sizlerin yapacağı her türlü projeye katkı sunmaktan onur duyarım' dedi.  

Dilovası Vanlılar Derneği çalışmalarına hız verirken, İlçenin önde gelen iş adamlarına hatırlı kişi ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Önceki Gün Dilovası'nın önemli iş adamlarından Erol Erdoğan'ı ziyaret etti. 

Dilovası Vanlılar dernek Başkanı Ahmet Turak ve yönetimi,  Kocaeli İzmit bölgesinde yaptığı tesisler ile adından söz ettiren Dilovalı iş adamı Erol Erdoğan'ı İzmit’te ziyaret etti. Ziyaretin amacı; ilçede ki hatırlı kişi ziyaretleri kapsamında hazırlanan programlar ile bölgemize önemli yatırımlar yapan iş adamlarımızı teşekkür etmek ve Dilovası'nın eksiklerini masaya yatırarak, bu sorunları bir havuza toplayarak, İlçenin mülki amirlerine sunarak bir nebzede katkı sunmak olduğunu söyleyen başkan Ahmet Turak, Misafirperverliğinden dolayı İş adamı Erol Erdoğan'a teşekkür etti.

Erdoğan ise; 'hemşeri derneklerinin çalışmalarını hep takdirle karşılamışımdır. Sosyal projelerde elimi her zaman taşın altına koymaktan çekinmedim, bölgemizde dernekçilik her ne kadar zor olsa da sizler bu işin hakkını veriyorsunuz. Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyorum ve tebrik ediyorum. Sizlerin yapacağı her türlü projeye katkı sunmaktan onur duyarım' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.