Dilovası Zabıtası Kantincileri Denetledi!

Dilovası 28.09.2017 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Zabıtası Kantincileri Denetledi!

Dilovası Belediyesi zabıta ekipleri, öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla ilçe merkezindeki okul kantinlerine denetim gerçekleştirdi. Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki okul kantinlerine denetim gerçekleştirerek, öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla bilgilendirmede bulundu. Zabıta Görevlileri, yapılan Denetimlerde; gıda maddelerinin son tüketim tarihine, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığına, çalıştırma ruhsatları bulunup bulunmadığına bakıldı. Denetlemelerin yanı sıra, kantin işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmeler de yapan ekipler, denetimlerin belli aralıklarla devam edeceğini belirttiler Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Zabıta ekiplerimizce sık sık bu tür denetimleri gerçekleştiriyoruz.  Amacımız öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde beslenmesidir. Geleceğimizin teminatı olan öğrencileri kardeşlerimizin sağlıklı beslenmesi için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Çocuklarımızın da gazlı içecekler ve fast food ürünleri yerine süt, ayran, portakal suyu ve meyve tüketmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Dilovası Belediyesi zabıta ekipleri, öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla ilçe merkezindeki okul kantinlerine denetim gerçekleştirdi.

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki okul kantinlerine denetim gerçekleştirerek, öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla bilgilendirmede bulundu. Zabıta Görevlileri, yapılan Denetimlerde; gıda maddelerinin son tüketim tarihine, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığına, çalıştırma ruhsatları bulunup bulunmadığına bakıldı. Denetlemelerin yanı sıra, kantin işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmeler de yapan ekipler, denetimlerin belli aralıklarla devam edeceğini belirttiler

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Zabıta ekiplerimizce sık sık bu tür denetimleri gerçekleştiriyoruz.  Amacımız öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde beslenmesidir. Geleceğimizin teminatı olan öğrencileri kardeşlerimizin sağlıklı beslenmesi için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Çocuklarımızın da gazlı içecekler ve fast food ürünleri yerine süt, ayran, portakal suyu ve meyve tüketmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.