GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası zabıtasından kaçak yağ operasyonu

Dilovası 20.07.2018 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası zabıtasından kaçak yağ operasyonu

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gelen bir ihbarı değerlendirerek, Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığı ile yaptığı baskınla 5,5 ton kaçak yağ ele geçirildi.

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri önceki gün gelen ihbar üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Çerkeşli Mahallesi'nde bir imalathaneye ortaklaşa yaptıkları baskında 5.5 ton kaçak yağ ele geçirildi. Araçlarda 10 numara yağ olarak kullanıldığı tespit edilen yağların herhangi bir anlaşması olmayan bir firmanın etiketleri adı altında piyasaya sürmekte iken yakalandı. Merdiven altı tabir edilen imalathanenin herhangi bir ruhsatı ve ticaret kaydının olmadığı ve dışarıdan getirdiği kaçak yağları burada bir marka adı altında sahte isimle piyasaya sürdüğü tespit edildi. Baskında işyeri sahibi Z.İ hakkında yasal işlem başlatılırken, imalathanede bulunan tüm malzeme ve kaçak yağlara da el konularak işyeri mühürlendi. 
Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gelen bir ihbarı değerlendirerek, Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığı ile yaptığı baskınla 5,5 ton kaçak yağ ele geçirildi.

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri önceki gün gelen ihbar üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Çerkeşli Mahallesi'nde bir imalathaneye ortaklaşa yaptıkları baskında 5.5 ton kaçak yağ ele geçirildi. Araçlarda 10 numara yağ olarak kullanıldığı tespit edilen yağların herhangi bir anlaşması olmayan bir firmanın etiketleri adı altında piyasaya sürmekte iken yakalandı.

Merdiven altı tabir edilen imalathanenin herhangi bir ruhsatı ve ticaret kaydının olmadığı ve dışarıdan getirdiği kaçak yağları burada bir marka adı altında sahte isimle piyasaya sürdüğü tespit edildi. Baskında işyeri sahibi Z.İ hakkında yasal işlem başlatılırken, imalathanede bulunan tüm malzeme ve kaçak yağlara da el konularak işyeri mühürlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.