Dilovası zehirleniyor

Dilovası 24.07.2020 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası zehirleniyor

YETKİLİLER GÖREVE

Dilovası’nda faaliyet gösteren bir fabrikanın bacasından çıkan duman bu kentin nasıl göz göre göre zehirlendiğini açık bir biçimde ortaya koydu. Türkiye’de kanser oranının en yüksek çıktığı Dilovası’nda, çevre kirliliğine ve fabrikaların zararlı atıklarına karşı alınan önlemler hala yetersiz, hala denetim eksikliği var. Dilovası’nda, gece bir fabrika bacasından yükselen dumanlar, çevredekileri korkuttu. Hemen her bacadan çıkan dumanlar nedeniyle ‘kanser ovası’ olarak anılan Dilovası’nda, bir vatandaş çektiği görüntüleri paylaştı. Görüntülerde bir fabrikanın bacasından bir anda dumanlar yükselmeye başlıyor. Dilovası fabrikasının yüksek bacasından çıkan kokulu ve yoğun dumanı gören vatandaşlar telefonuna sarılıp o anları video çekti. HAMZA ŞAYİR’İ GÖREVE DAVET EDİYORUZ Vatandaşlar videonun ardından yetkililere seslenerek, “Dilovası halkı olarak uzun yıllardır ağır sanayinin neden olduğu hava kirliliği yükünün altında ezildik. Her fırsatta denetimlerin olduğunu söyleyen yetkililer bu durumu görmüyorlar mı? Gece şu an saat 01.00… Akşam akşam zehir saçıyorlar. Denetimlerin artmasına rağmen zararlı gazların etkisinden neden kurtulamıyoruz. Dilovası halkının sağlığını her zaman düşünen, Dilovası halkı için çalışan Belediye Başkanımız Hamza Şayir’i gerekeni yapması için göreve davet ediyoruz. Sayın bakanlarım ne zaman bitecek Dilovası’nda bu zehir? Günah değil mi bu halka? Bu fabrikalara ne zaman dur denecek?” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
YETKİLİLER GÖREVE

Dilovası’nda faaliyet gösteren bir fabrikanın bacasından çıkan duman bu kentin nasıl göz göre göre zehirlendiğini açık bir biçimde ortaya koydu.

Türkiye’de kanser oranının en yüksek çıktığı Dilovası’nda, çevre kirliliğine ve fabrikaların zararlı atıklarına karşı alınan önlemler hala yetersiz, hala denetim eksikliği var. Dilovası’nda, gece bir fabrika bacasından yükselen dumanlar, çevredekileri korkuttu. Hemen her bacadan çıkan dumanlar nedeniyle ‘kanser ovası’ olarak anılan Dilovası’nda, bir vatandaş çektiği görüntüleri paylaştı. Görüntülerde bir fabrikanın bacasından bir anda dumanlar yükselmeye başlıyor. Dilovası fabrikasının yüksek bacasından çıkan kokulu ve yoğun dumanı gören vatandaşlar telefonuna sarılıp o anları video çekti.

HAMZA ŞAYİR’İ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Vatandaşlar videonun ardından yetkililere seslenerek, “Dilovası halkı olarak uzun yıllardır ağır sanayinin neden olduğu hava kirliliği yükünün altında ezildik. Her fırsatta denetimlerin olduğunu söyleyen yetkililer bu durumu görmüyorlar mı? Gece şu an saat 01.00… Akşam akşam zehir saçıyorlar. Denetimlerin artmasına rağmen zararlı gazların etkisinden neden kurtulamıyoruz. Dilovası halkının sağlığını her zaman düşünen, Dilovası halkı için çalışan Belediye Başkanımız Hamza Şayir’i gerekeni yapması için göreve davet ediyoruz. Sayın bakanlarım ne zaman bitecek Dilovası’nda bu zehir? Günah değil mi bu halka? Bu fabrikalara ne zaman dur denecek?” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.